Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

**** de a hotel szörnyü

Club Tihany Hotel TihanyClub Tihany Hotel Tihany a térképen

Gyenge 2015. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. július 27.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nemrég voltunk a "**** Hotelban - ?". Azért írtam zárójelben és kérdöjellel mert a hotel szerintem még ** csillagot sem érdemel - ami a szobákat illeti. Mi egy ún. superior szobában voltunk. Klimatizált szoba azt jelentette hogy központilag irányították a klimatizációt - néha néha bekapcsolva 1 órára, de csak este 20.00 kor lehetett észrevenni hogy valamivel a külsö hömérséklet alatt /cca 40 - 45 percig/ müködött, úgy hogy tökéletesen ki tudtuk "élvezni a forró kánikulai napokat." Ezen kívül még több hasonló dolog volt a "superior **** szobában", pl. nincs szoba széf, a balkon ajtót kissebb gyerek nem tudja kinyitni mert nehezen nyitódik - a szúnyog hálót nehezen lehet lehetett fixálni. A bútorok elhelyezése szörnyü, a fürdö szoba falán van az egyik éjeli szekrény éjeli lámpával és kb. 30-40 éves beépített rádióval ami természetesen nem müködött, utána egy fotel - elötte kis asztallal - a második éjeli szekrény éjeli lámpával, melette két összetolt 1 személyes "ágy" majd a második fotel és a balkon ablak ajtóval. Így természetesen az aki a második ágyon feküdt éjeli lámpát nem tudott használni, ha megakartunk volna inni közösen egy pohár bort, vagy át kellett volna rendezni a szobát vagy az ágyakon keresztül társalogni. Megjegyzem hogy átrendezni nehezen lehetett volna mivel az éjeli szekrények stabilan rá voltak csavarozva a fali kárpitra. A fürdöszoba kb 30-40 éves csempével és berendezéssel volt ellátva ami nagyon jól észrevehetö volt, és úgy is müködtek, pl. a WC egésztartályát ki kellett üríteni hogy egy drb. WC papír eltünjön - tiszta vízspórolás, mindamellet ez nagyon jól összefügg azzal a kéréssel hogy a törülközöt ne túl gyakran cseréltessük. Mivel a páraelszivó a villany /30-40 éves villogva bekapcsoló neon/ felkapcsolása után sem müködött rákérdeztem a recepción, a válasz:központilag néha - néha bekapcsoljuk. Így már szinte természetes volt, hogy a folyosókon a klimatizáció hasonlón müködött és a liftekben is pedig táblán az volt kiírva ,hogy gyártva 2015-ben. Ha ilyen volt a superior szoba akkor milyen lehetett standard+ és az egyszerü standard szoba.
A szobához még egy megjegyzés, a tájékoztatóban ezt találtam : SZERVÍZDÍJ
Szolgáltatásaink árai tartalmazzák a szervízdíjat, ha megfelelönek tartják a szobalányok munkáját, elégedettségüket borravalóval fejezhetik ki /naponta 1 - 2 Euro/ Köszönjük.
Ha nincs borravaló akkor nincs is rendes takarítás?

A hotel környezete szép volt és rendezett a saját strandja szintén mint ahogy a medencék és környékük, de sajnos itt is akadtak kisseb apróságok pl. a medencéknél ki volt téve hogy a vízbe ugrálni tilos amire sajnos senki sem ügyelt és így nem is vol betartva, strandon volt egy fiatal srác " talán vizi mentö vagy egészségügyi felügyelö" aki egész nap ült a kijelölt helyén és könyvet olvasott néha néha ránézve a balatonra, de inkább gyakrabban a bikinis hölgyekre.

Az ételek minösége nagyon jó volt és igen választékos, pl. az ott elkészített töltött articsókánál még jobbat nem ettem. Sajnos it is voltak kifogásolható dolgok: vacsorához csak egyszerü szobahömésékletü csapvíz járt, reggelihez gépi "müanyag" narancs stb. ital, piritóst készíteni nem volt mivel és édesítöszer sem volt - csak fehér kristálycukor.

Ezek után sajnos nem tudom azt mondani hogy egy "**** Hotelban voltam", de egyáltalán a csillagok számát ki itéli oda és milyen alapon és milyen idöszakra.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Club Tihany Hotel további értékelései

2024.04.08egyedül
Átlagos
Tetszett a szoba bár az ablak előtt egy nagy rakás föld kupac volt. Nem volt sem szappan sem tusfurdó kirakva. Nem tetszett hogy nincs erkély. A busz nagyon ritkán járt a faluba. A wellness rész zsúfolt. A jakucciban hideg volt a víz. Az étkezésnél sokan voltak, jó lenne ha időpont beosztással...
2023.11.15gyerekekkel
Kiváló
A feleségemmel, és másfél éves kislányommal voltam szeptember elején. Mind a személyzet, mind a szálloda fekvése, helyezkedése, kilátása, mind a tisztasága, mind az ételek minősége, választéka számunkra tökéletes volt. A welnes részleg pedig szeptember lévén szinte üres volt, ez is emelte nekünk...
2023.10.31a párjával
Kiváló
Csodálatos ősfás parkban helyezkedik el a szálloda, közvetlen vízkapcsolattal rendelkezik. Nagyon barátságos szálláshely, kedves személyzettel. Most jártunk másodszor ezen a helyen. Minden szolgáltatással nagyon meg voltunk elégedve, a wellness részleg és a konyha kínálata, minősége...

A Club Tihany Hotel legnépszerűbb csomagjai

Club Tihany Hotel Tihany - Napi árak félpanziós ellátással (1 éjtől)
Napi árak félpanziós ellátással (1 éjtől)
Kérd ajánlatunkat!
2024.11.03-ig
Club Tihany Hotel Tihany - Napi árak félpanziós ellátással - teljes előrefizetéssel (1 éjtől)
Napi árak félpanziós ellátással - teljes előrefizetéssel (1 éjtől)
Kérd ajánlatunkat!
2024.11.03-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!