Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csalódás

Echo Residence All Suite Hotel TihanyEcho Residence All Suite Hotel Tihany a térképen

Gyenge 2015. februárban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2015. február 10.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Gyönyörű kilátás.. Tavaly kaptunk egy német utazási iroda által kiállított utalványt 2x2 főre 4 napra luxus apartmanba félpanzióval.amit elsőként a szálloda helyhiánya miatt , majd másodszor a mi kérésünkre korrekt módon meghosszabbítottak.
Úgy gondolom az értékelést elolvasók jó ha tudják , hosszú évek óta évente kb. 5-8 alkalommal megyünk rövidebb-hosszabb hétvégére kikapcsolódni belföldön és a környező országokba is.
Megérkeztünk, nem találták a foglalást. Visszaigazolás rendben volt , kértünk egy pótágyat is mert öten mentünk. Természetesen nem gond,előfordul . A recepciós hölgy közölte, hogy minden rendben betették a pótágyat.elmagyarázta merre kell menni, stb.
Látszik az apartmanon,hogy valamikor jobb időket megélt...Sajnos mostanra fénye megkopott. Mikor benyitottunk az ajtón, sáros lábnyomok látványa fogadott a szoba közepéig, egyébként már a lepukkant jeges-csúszós lépcsőház látványa is lehangoló volt.Két egymás melletti luxus lakosztály szerepelt a foglalásunkban és a visszaigazolásban is. Ehelyett a folyosó két végén volt az igencsak átlagos apartman. Átmentünk vacsorázni 3 házzal feljebb, rosszul kivilágított lépcsőkön / sehol nem említették, hogy másik épületbe kell menni/,a recepciós mosolyogva elengedte a füle mellett a reklamációmat, hogy nem egymás mellett van a szoba.Kellemetlenül éreztem magam, hogy elégedetlenkedem....Nem vészes , kicsit többet sétálunk ha egymáshoz átmegyünk, / nagyobb gyermekeinkkel voltunk/ csak ugye itt hideg és csúszós nyitott folyosón lehetett átjutni. Ezután derült ki, hogy a wifi nem működik, csatorna szag, a zuhanyzónál nem folyik le a víz,fürdőszobában kilóg a konnektor a falból és nem ég a villany,a törölközők foltosak,telefon nincs, így mobilon szóltam a recepciósnak.Személytelen kedves hangon közölte, hogy intézkedik. Semmi elnézést meg ilyenek....
Kisvártatva egy nagyon kedves szerelő jött, a lefolyót bütykölte, Ő adott másik törölközőt. / szintén foltos/. A többi változatlan maradt. Már megint kellemetlenül éreztem magam, hogy szólni kell ilyenekért.
Hurrá lehet zuhanyozni, de korai volt az öröm, mert továbbra sem folyt le a víz. Nem szóltam, mert szegény szerelőt nem akartam későn este újból kiugrasztani.

Másnap újból szóltam, szinte zaklatásnak vette a hölgy, de küldtek szerelőt, akinek szintén nem sikerült elhárítani a problémát. Egyébként gondoltuk, hogy nem újdonság rég eltömődött valahol a lefolyó, mert a mosdóban is nehezen ment le a víz.
Még mindig nem hangzott el egy elnézést kérünk, netán felajánlunk egy másik szobát, vagy hasonló.
A négy nap alatt nem szerelték meg még a konnektort ami életveszélyes , nem csak a fürdőben, a világítást, a wifit, 1x jöttek takarítani.
A vacsora finom volt mind a három este,/ kivéve az erőleves, nem is értettem, hogyan tudták így elrontani mikor a többi étel ízletes, mondjuk a krémleves is híg volt, de ízre jó/ az adag megfelelő, most ezek a méretek mennek más nagyobb éttermekben is ahol nem büfévacsora van. :)
A reggeli, nos ne várd, hogy lazac is lesz , meg látvány konyha ,ez nem az a hely. Éhen nem halsz, rendesen lehet enni mint egy átlagos panzióban.
A fürdő és konyha tiszta, a mosogató és hűtő is.
A welness szerintem átlagos, nem értem miért nem csúszásgátló lap van a medence körül? Egyik nap nem ment a vízforgató mégis beengedték a vendégeket a medencébe. Szauna lepedő sosincs, vadászni kell rá.. Törülközőt a szobából kell vinni.
Ásványvíz vagy tea jó lenne..ha lenne.
Összegzésül nem lett volna rossz ha nem luxusként hirdetik hanem átlagos apartman csodálatos kilátással,és a recepciósok egy kicsit segítőkészebbek, igyekeznek úgy csinálni mintha érdekelné Őket, hogy nem azt a szolgáltatást nyújtják amit hirdetnek.
Tehát ha úgy megy oda valaki, hogy igénybe veszek pár napra egy háromcsillagos apartmant/ amiben néha nem működnek dolgok, habár ez kb. 15 év alatt konkrétan velünk sehol nem fordult elő az igazsághoz hozzátartozik, hogy igen kevés apartmanban voltunk, inkább szállodába megyünk / amihez van egy kis wellness rész, plusz félpanzióval, az nem fog csalódottan távozni, sőt jól is érezheti magát.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Echo Residence All Suite Hotel további értékelései

2024.02.29a párjával
Kiváló
Mi kisebb fenntartásokkal jöttünk ide. Olvastunk több negatív kommentet. De mindent felülmúlt amivel itt találkoztunk. A lakosztály amit kaptunk komfortos, tiszta kényelmes. A wellnesrészleg bár kissé korlátozott a mi igényeinknek megfelelt!! A kilátás a Balatonra csodás. A személyzet,...
2023.10.14a párjával
Gyenge
Sajnos igaz a sok negatív vélemény erről a szállodáról. Azok a képek, amik a szálloda honlapján fent vannak 15 éve, nyitáskor készülhettek. Jelenlegi állapot: lelakott, siralmas, pókokkal, bogarakkal teli, hiányos, nemtörődöm. Saját finn szaunával rendelkező lakosztályt foglaltunk 4 éjszakára -...
2023.10.09a párjával
Átlagos
Sehol nincs kapaszkodó, a wellness részlegben nincs állandó felügyelet, a jakuzziba belépni és kilépni is kőrülményes, ha valaki elesik a medencénél nem tud segítséget hívni. A lépcsőknél nincs kapaszkodó. A tájékoztatás is hiányos, a 100 éves TV a szobákban nem azt mutatja, hogy odafigyelnek a...

Az Echo Residence All Suite Hotel legnépszerűbb csomagjai

Echo Residence All Suite Hotel Tihany - Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
38.412 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
2024.12.22-ig
Echo Residence All Suite Hotel Tihany - Tihanyi wellness pihenés reggelivel (min. 2 éj)
Tihanyi wellness pihenés reggelivel
69.840 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
2024.12.23-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Palace Hotel Hévíz - Pezsgő tavasz Hévízen
Pezsgő tavasz Hévízen
2024.06.30-ig
Palace Hotel Hévíz
77.189 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Piroska Bük, Bükfürdő - Két éjszakás ajánlat
Két éjszakás ajánlat
2026.03.01-ig
Hotel Piroska Bük, Bükfürdő
74.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval