Barbara113: Finom étel-kevés asztal - Tisza-parti Gyógy-és Élményfürdő Pizzéria Tiszakécske

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Balaton >>  |  Családi csomagok >>
Értékelést írta:
9 szállásértékelés 36 városban járt
66 étteremértékelés 34 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Finom étel-kevés asztal

2019. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. március 25.
Érdemes lenne bővíteni a befogadóképességet, mert egy tavaszi hétvégén 12:00-kor az emberek ott állnak meg rohangálnak az étterem kellős közepén, arra várva, hogy le tudjon ülni a másik helyére. Ez sajnos mindenkinek kellemetlen. Az ebédjét fogyasztó embernek is, a leülni vágyó embernek is, a felszolgálóknak is mert nem férnek el. Nagy nehezen sikerült nekünk is helyhez jutni a családdal. A hangzavar borzasztó volt, zsongott a fejünk amikor ebéd után végre kimentünk a medencékhez. Az étlapot gyorsan megkaptuk és az italokat is. Strandos étteremhez képest meglepően nagy az étlap választéka. Az árak átlagosak, elfogadhatóak. Teltház ellenére az ételek is meglepően gyorsan megérkeztek forrón és frissen. Az adagok megfelelőek, bőven jól lehet vele lakni egy felnőtt embernek.

Ennyire tetszett: Átlagos
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat: Gyenge
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Barbara113 felhasználót?    Igen

Cím
6060 Tiszakécske
Rózsabarack tér 2.

Az étterem legutóbbi értékelései

2018. július 24.
A tiszakécskei fürdőben járva megéheztünk. Az önkiszolgáló részen hosszú sor volt, így inkább a "beülős" éttermet választottuk. Strandos étteremhez képest széles a kínálat, a pizzák mellett sok frissensült is van. Hárman három félét választottunk.A főételek 1450-1900 Ft között vannak + 500-650 a...