Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A Tiszánál Covid 19 idején../2020 július/

Parton Hotel TiszakécskeParton Hotel Tiszakécske a térképen

2020. júliusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2020. július 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
4nap 3 éjszakát foglaltunk az élő Tisza közelében.Nem bántuk meg,bár a szúnyoginvázió szinte elviselhetetlen volt.
A hotelről: kb annyit kaptunk amennyire számítottunk, nekünk tetszett. Az elhelyezkedése kiváló, a Tiszagátnál van és a fürdő közelében.A szobánk classic besorolás, de erkélyes volt aminek örültünk.A mérete elfogadható, sőt gyerekfekvőhely is volt, egy galéria szerűségben.A fürdő és wc ami kifogásolható,mérete és minősége miatt.A víz nem folyt el végig míg ott tartózkodtunk, a wc lehúzó el volt szakadva, az ajtó nem volt kilincsre sem zárható..Mi elfogadóak vagyunk, túllépünk apró hiányosságokon. A személyzet udvarias volt, az ebédlő tiszta, a vacsora finom, de mondjuk választási lehetőség nem volt.A reggelihez tejet külön kellett kérni,kávét megvenni,és csak egyféle péksüti volt, kenyér nem.Javaslatunk lett volna a szúnyogok elleni lámpa vagy bármi, de végül nem tettük meg.
Mindent egybevetve szivesen mennék ismét, talán akkor ha a Tisza nem lesz elkeritve és fürödni tilos táblával ellátva. A táj gyönyörű, jó időt fogtunk ki, elégedetten távoztunk az apróbb hiányosságok ellenére.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Parton Hotel további értékelései

2021.08.30a párjával
Kiváló
Májusban a Kecskeméti Repülőnapra terveztük az utazásunkat, amikor úgy döntöttünk, hogy egybe kötjük egy Tisza parti kirándulással. Ekkor találtunk rá a neten a tiszakécskei PARTON HOTEL-re. Tetszett az ajánlatuk és a csomag ára is. Rendszeresen utazunk az ország különböző tájaira, ahol a...
2021.05.25a párjával
Pünkösd hétvégén voltunk! Szép tisztaság mindenhol! Le a kalappal a recepciós lányok előtt! Mindent egyszemélyben (váltott műszakban)csináltak.Recepció, kávézó, reggeliztetés, mindenféle ügyintézés, bowling pálya kezelés stb. intézték. Segítőkészek voltak. Egyszóval,ár érték arányban szuper volt!
2019.03.05barátokkal
Kiváló
Nagyon kellemes szálláshely, a közös helyiségek és mellékhelyiségek kialakítása és tisztasága *5-ös, a szobák egyszerűek de tiszták, egyedül a fürdőszobák kifogásolhatóak - azokra ráférne egy felújítás. A személyzet kedves és udvarias, a reggeli-vacsora ugyan nem "Gundel" szintű, de ezért az...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Príma Vendégház Tiszakécske - Napi árak
Napi árak
2025.01.06-ig
Príma Vendégház Tiszakécske
85.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Granada Hotel Kecskemét - Granada Élmények
Granada Élmények
2024.12.20-ig
Granada Hotel Kecskemét
89.676 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval