Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csalóka képek...

Szőlőszem Farm Apartmanszálló TiszaszőlősSzőlőszem Farm Apartmanszálló Tiszaszőlős a térképen

Átlagos 2013. májusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2013. május 29.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A hely a festői szépségű Tisza-tóhoz közel található. Kertje gondozott, konyhája jó, az ételek bőségesek - savanyúság kicsit hiányzott hozzá... A felszolgálók kedvesek, szolgálatkészek. A reggelinél házi sajtokat is kínálnak. Az udvarban a gyerekek nagy örömére sok állat van: lovak, tehenek, kecskék, juhok, csacsi és ormányos medve is.
A legnagyobb gond a wellness medencékkel van. Nyoma sincs már a képeken látható állapotnak. A medencék vize és környezete is barna. (Nagyon lehangoló, több vendégnek is komoly csalódást okozott.) A szaunát többszöri kérésre sem sikerült felfűteni az ott tartózkodásunk alatt. A szobák egyszerűen vannak berendezve, egyes helyiségek kissé lelakottak (törött pipere szekrény és WC deszka, erősen vízköves zuhanyrózsa, szennyezett zuhanyfüggöny, stb.) A TV csak két adót tud fogni (TV2, M1). Az érkezésünkkor az előrejelzett létszámnak megfelelő ágynemű sem volt a szobában, később a felhúzásról is később nekünk kellett gondoskodni.
Sokkal többet lehetne egy kis odafigyeléssel, lélekkel kihozni a helyből. Korábban nem ilyen volt, reméljük sikerül a korábbi színvonalat visszahozni...!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Szőlőszem Farm Apartmanszálló további értékelései

2023.09.22barátokkal
Kiváló
Ez a hely egy csoda. Mikor mi voltunk, csak 4 en voltunk az egész területen, de hatalmas élmény volt. Csodásan rendben tartott hely. A wellness medence kellemesen meleg és gyönyörű. Pároknak elbújásra kiválóan alkalmas.
2022.08.13barátokkal
Kiváló
Hatalmas élmény, mindenkinek ajánlom! Már a kapun belépve lesik minden kívánságunkat. Csodás környezet, gyönyörű vízesés a medencében. Van állat simogató is. Kicsik-nagyok jól érzik magukat!
2018.07.23gyerekekkel
Kiváló
Most voltunk itt először a családdal.Mindenkinek nagyon tetszett. Család barát,kikapcsolódásra,pihenésre szuper hely. A medence és a jakuzzi nagyon jó,jó meleg a víz és tiszta. A személyzet,és a tulaj kedves,barátságos és segítőkész.Az apartman és a farm egész területe rendezett és tiszta...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2024.12.29-ig
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred
49.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval