Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A kis foghiányos mosolygós kínai mindig feldobja a napomat.

Lili Thai Gyorsétterem TiszaújvárosLili Thai Gyorsétterem Tiszaújváros a térképen

2017. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. július 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Minden alkalommal, amikor ott járok, mosolyogva fogad a tulaj, amolyan kínaias hajlongós köszönéssel. Igen, Thai kajáldának van feltüntetve, de a dekorációk a falon bizony kínaiul vannak, valamint a menü is (szecsuáni csirke, vagy pekingi kacsa) az. A kiszolgálás remek, mindig jól megpakolják a tányért, és amikor elvitelre kérem, kb kétszer kell nekiülnöm, hogy meg tudjam enni. Egy kis menü levessel, másodikkal 700 Ft (2017.07.), ami bőven elég nagyobb étkű embernek is. Egyébként is imádom a kínai kajákat, de ez több ismerősöm és családtagjaim körében is sikert arat. Amire csípős van írva, az tényleg csíp is, nem csak távolról van neki megmutatva a chili, mint ahogy a legtöbb helyen szokták..
Egyedüli kifogásom a tisztasággal van. Sajnos hol az egyik, hol mindkét mellékhelyiség ajtajára állandóan ki van téve a "rossz, nem működik" tábla. Régebben volt ott egy akvárium is, szegény vitorlás hal már fulladozott a koszos víztől, meg a saját ürülékétől, szerencsére már eltűnt, remélem nem lett lehúzva az amúgy is "rossz, nem működik" klotyón. A sütödéje egy üvegfallal van elválasztva az étkezőtől, érdeklődők megszemlélhetik, hogyan csinálja a kaját. Alapvető higiéniát betart ugyan, de sajnos a sütőhelyiség párája miatt ott is szembetűnő a kosz. Ennek ellenére ajánlom.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Gyenge

Lili Thai Gyorsétterem további értékelései

2017.07.14a párjával
Kedvenc kajáldám és csak azért kap négyest, mert sosem működik a wc és kosz van! Mindig más lányok dolgoznak neki, szerintem nyári munka féle lehet vagy kereset kiegészítés, de legalább egyszer kifoghatna egy olyat, aki rendesen kitakarítja azt a helyet , mert szőrnyű :D VISZONT! én ezt...
Népszerű szállások a környéken
Outlet Hotel Polgár - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2025.12.24-ig
Outlet Hotel Polgár
55.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Alfa Hotel Miskolctapolca - Pünkösd
Pünkösd
05.17-20.
Alfa Hotel Miskolctapolca
85.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Spa ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
107.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval