Kiváló 2014. márciusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2014. december 28.
Mindenki csak jót mondott erről a csárdáról. Egy ismerősünk is itt dolgozott és ő is a figyelmünkbe ajánlotta a csárdát.Sokat újítottak rajta főleg a kényelem szempontjából. A Tisza egy szigetén van a csárda és a 35 ös főúton haladva Tiszaújváros és Polgár között van. Az adagok valóban ember felettiek, finomak igaz a környező vendéglőkhöz képest drágább az ár de megéri. Ami nem tetszett, hogy nem fogadnak el semmilyen utalványt, ami egy nagy családnak nagyon kedvező lenne.
Belépéskor ránk üvöltöttek, hogy zárjuk be az ajtót, többen mentünk be és nem lassan. Az asztalnál lehetetlen ülni a lábam nem fért el az asztal lábától 30 cm-re távolabb volt a tányér tőlem. Rántott gombájuktól ételmérgezés kaptam, borzalmasan rosszul voltam. Szörnyű a hely!!!!!! Borzalmas volt!!!
A szokásos évi látogatásunkat tettük meg a csárdában. A jól bevált harcsa halászlé és túrós csusza volt a rendelésünk. A megszokott ízeket és minőséget kaptuk, bár nekünk továbbra is kevés volt a túró a csúszán. A tulajdonos és a személyzet kedvesek voltak, szeretjük a hely hangulatát is.
Továbbra is Itt főzik az országban az egyik legjobb harcsa halászlét, amiben még sohasem csalódtunk! A túrós csusza az most nem volt annyira túrós és tejfölös, mint szokott lenni. Az adagok olyannyira bőségesek, hogy már csak 1 adagot kérünk ketté tálalva, mert nem bírjuk megenni. A...