Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csak egy kis fantázia

Óriások Lépcsője TökÓriások Lépcsője Tök a térképen

Érdekes 2022. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. március 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nem ajánlom, hogy külön ezért elinduljon valaki családostúl sok kilométerről ide, mert azért annyira nem nagy látványosság. De mindenesetre érdekes, nem érdemes kihagyni, ha az ember a környéken jár. A Google azt javasolta, hogy menjek Szomor felől, végig is bukdácsoltam autóstól az erdei utakat odáig, de kifelé onnan már sokkal praktikusabb, célszerűbb Tök felé menni. Csak azt nem jelzi a térkép. Szóval, jó sokáig befelé az erőbe az úton, jelzőtábla nincs, jól jön a telefonos segítség, azután egyszer csak a túl szűk ösvényre fordítana, és te nyilván otthagyod az autót, mert mást nem tehetsz. Onnan még kb. egy kilométeres séta. Nem nehéz úton, inkább csak olyan telepített erdőben könnyedén. Ez tulajdonképpen egy erdei út, ami a köves talajban a szintkülönbségek miatt, mintha lépcsők jöttek volna létre. Van ahol erre rá is segítettek. Valaha Tököt kötötte össze Anyácsapusztával.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Fényképek (11)
Óriások Lépcsője Tök - Külső képÓriások Lépcsője Tök - Külső képÓriások Lépcsője Tök - Külső képÓriások Lépcsője Tök - Külső képÓriások Lépcsője Tök - Külső képÓriások Lépcsője Tök - Külső képÓriások Lépcsője Tök - Külső képÓriások Lépcsője Tök - Külső képÓriások Lépcsője Tök - Külső képÓriások Lépcsője Tök - Külső képÓriások Lépcsője Tök - Külső kép

Óriások Lépcsője további értékelései

2022.06.09a párjával
Kihagyhatatlan
Könnyű, egy napos kirándulás. Valóban olyan, mintha óriásoknak "készült" volna! Lehet, hogy tényleg léteznek??? Érdemes megnézni!
Népszerű szállások a környéken
Szépia Hotel Zsámbék - Kedvezményes kikapcsolódás Zsámbékon
Kedvezményes kikapcsolódás Zsámbékon
2024.12.20-ig
Szépia Hotel Zsámbék
68.796 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.29-ig
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt
39.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval