Névnapozás ebben a hangulatos étteremben

Terülj-Terülj Asztalkám TokajTerülj-Terülj Asztalkám Tokaj a térképen

2019. szeptemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2019. október 3.
Először jártam itt a családdal, nagyon jó helyen van, kinn ültünk, így lehet a tájban is gyönyörködni. Kedvesen fogadtak, kiváló a kiszolgálás. Az ételek finomak, bőségesek. Gyönyörű tiszta a mosdó is. Míg várakoztunk, ajándék előételt kaptunk, rántott cukkini karikákat, ezen meglepődtünk, ilyennel még nem találkoztunk. A számlán meg is néztük, hogy felszámolták-e a költségét, de nem, tényleg ingyen kaptuk. Ami még nagy pozitívum, hogy bár két csomagolást is kértünk, arra sem számolnak fel külön díjat, míg a többi étteremben ez 150-200 Ft/doboz. Máskor is visszatérünk!!
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (3)
Terülj-Terülj Asztalkám Tokaj - Étel/italTerülj-Terülj Asztalkám Tokaj - Étel/italTerülj-Terülj Asztalkám Tokaj - Étel/ital

Terülj-Terülj Asztalkám további értékelései

2025.11.15a párjával
Nagyon finomak voltak az ételek.Kedves , mosolygós személyzet.Hangulatos hely.Szép a helyiség díszítése. A kért italt és ételt gyorsan megkaptuk
2025.10.24a párjával
Finom ételek italok jó kiszolgálás kutyabarát hely szivesen láttak minket a két kis tacskónkkal.
2025.10.22a párjával
Nagyon tiszta,barátságos hely...kedves személyzet,rendkívül finom ételek! Badacsonyból érkeztem látogatóba,de csak ajánlani tudom!!! Részünkről csakis 10******* Köszönjük szépen! Cini&Zola
Mercure Tokaj Center - Napi árak reggelivel
Mercure Tokaj Center