Jutocska

Jutocska adatlapja

28Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Ilyen vagyok
Környezettudatos  •  Ár-érték figyelő  •  Luxust szerető utazó  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Édesszájú  •  Akció-figyelő  •  Gyermekkel utazó  •  Gyógyvízben ázó  •  Wellness-mániás  •  Vízimádó
Regisztráció2013.06.19
Utoljára itt2023.01.05

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2022. május 13.gyerekekkel járt itt
Mivel nem túl zsúfolt, ezért gyakran betérünk ide. Nem kell sokat várni, nagyon szép a felújított étterem. Az ételek kiválóak, a személyzet nekünk nem túl szimpatikus, sokkal kedvesebb pincérekhez vagyunk szokva! Volt egy pár nagyobb légy, ezekre sajnos nem figyelnek, pedig nagyon zavaró evés közben a legyeket csapkodni.
Kiváló 2022. július 16.gyerekekkel járt itt
Régóta vágytunk ide, végre sikerült eljutnunk. Gyönyörű környezet, csodás park, vízesés, rengeteg játszási lehetőség. Finom ételek, nagy választék, kényelmes, nagy szoba, kedves, figyelmes személyzet, aranyos szurikáták, kenguruk, szóval csak pozitívat tudok írni. Fantasztikus medencék, remek szaunák, isteni illat terjed a szállodán belül.
Felhasználó fényképei:
Bambara Hotel Felsőtárkány - Bambara Hotel Felsőtárkány - Bambara Hotel Felsőtárkány - Bambara Hotel Felsőtárkány - Bambara Hotel Felsőtárkány -
Még több kép (2 db) >>
2023. január 5.egyedül járt itt
Nagyon kedvesek voltak a szoba értékesítésen, így 2 órával a foglalás után már útnak is indultam. Nagyon jó helyen van, az 5. emeletről csodás a kilátás. A szobában nagyon jó meleg volt, főleg a fürdőszobában, nagyon jól esett a kinti hűvös után. Szép, tágas, tiszta szobát kaptam.
Felhasználó fényképei:
Barátság Gyógy és Wellness Szálloda Hajdúszoboszló - Barátság Gyógy és Wellness Szálloda Hajdúszoboszló - Barátság Gyógy és Wellness Szálloda Hajdúszoboszló - Barátság Gyógy és Wellness Szálloda Hajdúszoboszló - Barátság Gyógy és Wellness Szálloda Hajdúszoboszló -
Még több kép (2 db) >>