Jutocska étterem értékelései

Értékelései
10
11
11
9
0
0
26

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Jutocska értékeléseit!

Olvasd el Jutocska étterem értékeléseit!

2019. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2020. január 12.
Itt lehet fogyasztani a város legjobb pizzáját. Sok fajtából lehet választani, nagyon jó, hogy van házhoz szállítás is. Hangulatos a hely, bár jobb helye lenne a főutcán, akkor még többen betérnének ide. Néha szakácsfüggő, hogy milyen a pizza, egyszer kiváló, máskor kicsit odaég az alja, szóval ritkán sikerül ugyanolyanra.
Megosztom
Mivel más nem volt nyitva, ezért betértem ide. -

Gólyafészek Étterem és Pizzéria Tokaj

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 2.
A kiszolgálás átlagos, a hely jó helyen fekszik, szép a kilátás, szerintem túl drága a minőséghez képest. Nekem a pizza túl vékony és száraz, a többi étel meg fagyasztott mirelit így nem sok íze van a rántott sajtnak. De sajnos ez most már rengeteg helyen divat, hogy mirelit ételt kapunk a jobb éttermekben is.
Megosztom
Sajnos nem néztem szét Eger éttermei közt. -

Várkert Étterem Eger

2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. november 2.
Mivel a várból kijövet éhesek voltunk ezért ide tértünk be. Nem kellett volna! Mire visszajöttünk a mosdóból a külföldiek elfoglalták a helyünket. A kiszolgálás irtó lassú, kb. 3-szor kellett szólni, mire fizethettünk. Kis adagokat kértünk, erre közölték csak nagy adag van, aminek a felét meghagytuk, de így nagyon sokat fizettünk sajnos, az ízével sem volt nagyon minden rendben!
Megosztom
Névnapozás ebben a hangulatos étteremben -

Terülj-Terülj Asztalkám Tokaj

2019. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. október 3.
Először jártam itt a családdal, nagyon jó helyen van, kinn ültünk, így lehet a tájban is gyönyörködni. Kedvesen fogadtak, kiváló a kiszolgálás. Az ételek finomak, bőségesek. Gyönyörű tiszta a mosdó is. Míg várakoztunk, ajándék előételt kaptunk, rántott cukkini karikákat, ezen meglepődtünk, ilyennel még nem találkoztunk.
Megosztom
Kellemes ebéd -

Bacchus Étterem Tokaj

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 8.
Nagyon jó a fekvése, főleg a teraszról lehet igazán gyönyörködni Tokaj szépségében. Gyors és kedves a kiszolgálás, nem kellett sokat várni, az étel nagy adag volt és ízletes, sok is volt egy embernek, a csomagolás is ingyenes. A hely tele volt külföldi turistákkal, úgy láttam nekik is ízlett minden.
Megosztom
2018. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. március 10.
nagyon szép helyen található, igazán hangulatos kis hely. Mi voltunk egyedül az étteremben, így nem zavart minket senki. Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve, finom, bőséges adagok. Volt egy kis problémánk, azt pedig példaértékűen intézte a szálloda, le a kalappal a vezetőség előtt!!! Még biztosan visszatérünk ebbe a csodás kis faluba!
Megosztom
Kisfiam első élménye Hajdúszoboszlóról -

Al-hamra Étterem Hajdúszoboszló

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. július 29.
Már többször ettem itt egyedül, eddig mindig elégedett voltam, most a gyerekemet is elhoztam. Sokat kellett várnunk, pedig alig voltak, gyerekadagot kértem, erre kapott a gyerek egy akkora adagot, hogy kb. 4 személynek való volt. Az volt a válasz, náluk ekkora egy csirkemell.
Megosztom
Tokaj legjobb étterme -

Bonchidai Csárda Tokaj

2017. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. december 12.
Nagyon szeretem ezt a helyet, igaz nagy tömegben nem megyünk sosem, a hosszú várakozás miatt. Amikor nincsenek sokan, azonnal jönnek a pincérek és nagyon hamar hozzák is a rendelt ételeket, ilyen keveset sehol nem kell várnunk, mint itt. 5-10 percen belül mindig megkapjuk az ételeket. Még ételben itt nem csalódtunk sosem, mindig finom és bőséges amit kapunk.
Megosztom
Csalódás volt ez a visszatérés -

Sárga Borház Vendéglő Mezőzombor

2017. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 24.
Gyerekkorom egyik kedvenc helye volt régebben, a túrós palacsintájuk a legjobb volt a környéken. Most a családdal mentem vissza, nagyon drága ételek voltak az étlapon, az étel annyira sós volt, hogy szinte már-már ehetetlen, és sajnos a palacsinta meg sem közelíti az évekkel korábbi ízvilágát.
Megosztom
Sóstó szívében egy fantasztikus hely -

Svájci lak Étterem Nyíregyháza

2012. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. június 20. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy esküvői vacsorát töltöttem el itt. Isteni finom ételeket kaptunk nagyszerű kiszolgálással. Az étterem nagyon romantikus helyen fekszik pár méterre csak a Sóstótól. A lombos fák között egy igazán csendes, hangulatos kis étterem. A teraszról nagyszerű kilátás nyílik a meseszép környezetre. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki a Sóstón szeretne egy kellemes estét eltölteni.
Megosztom
2 oldalon / 11 találat


TérképX