Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

SZÁNALMAS PRÓBÁLKOZÁS

Beer & Burgers FastFood TörökszentmiklósBeer & Burgers FastFood Törökszentmiklós a térképen

Gyenge 2023. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2023. október 13.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Szolnokon elragadtatottan dicsért Fast Food étterem, a Beer&Burgers nemrég még az Ország Burgere címet is elnyerte egyik készítményével. vagyis nem egy akármilyen vállalkozásról van szó. Nemrég terjeszkedni kezdett, és Törökszentmiklóson is megnyitotta etetőhelyét. OK, tudtuk mi, hogy nem feltétlenül mi vagyunk a célcsoport, de miért ne próbálnánk ki, és ami jó minőség, az minden korosztálynak jó, ami meg gyenge, azt remélhetőleg az ifjak sem kajálják.
Ilyetén megfontolásból, és mert főzni sem volt ma kedvünk, bemerészkedtünk a helyi sörfőzdével egy portán üzemelő Beer&Burgers-egységbe. Férjem csak levest ehetett volna, de amikor érkeztünk, úgy fél 3 tájban, már egyik levesből sem volt a háromból! Nem baj, majd iszik sört, az itt főzött UGAR-sörök garantáltan magas kézműves minőséget képviselnek. Csapolva azonban egyetlen világos sört kínáltak, a Fake your pils Golden Ale-t, amely szerencsére a kedvencünk az üde szerintünk bodzavirág ízével.
Én viszont már régen szerettem volna kipróbálni a szolnoki egységben népszerű BBQ-oldalast, ezért hát azt rendeltem. Amikor ilyen módon összeállt a rendelésünk: az oldalas és a két pohár sör, azonnal fizetnünk kellett a pultnál. talán mert onnan a külső helyiség nem látható be egészében, így akár fizetés nélkül is távozhatna egy-egy vendég. Nem is lett volna ezzel semmi baj, csakhogy a fizetős POS-képernyőjén pirossal kellette magát a kérdés, hogy kívánok-e borravalót is fizetni. Hogyan? Amikor még csak rendelünk, és nem tudjuk, milyen ételt, milyen kiszolgálással kapunk, akkor döntsem el, megérdemlik-e a borravalót vagy sem? Mondtam, egyelőre annyi történt, hogy a koszos asztalt, amihez leültünk, én töröltem le, így borravalóról még nem lehet szó. A kiszolgálás meg csak részleges, hiszen az ételért a vendég megy a pulthoz, és viszi az asztalához.
A sör szokásosan remek volt, ámde ez nem az étterem érdeme! Amit tőlük kaptam a tányéron, az az ehetőség határán billegett, de éhes voltam, azért leküzdöttem az enyhén füstös, de egyébként totálisan ízetlen húst, a hol túl sült, hol nem egészen sült parázs krumpliból is valamennyit. Hogy valami ízük legyen, külön kellett sót kérni, mert az nem volt az asztalon. A Jack Daniels mártásként műanyag pohárkában hozott krém egyszerű bolti flakonos terméknek tűnt, valami olcsóbb fajtából.
De ami jó, az jó, kértünk hát még két pohár sört! Ekkor kiderült, hogy csak az a két poharuk van, ami már előttünk volt üresen... Az újabb kört ezért Captain Morgan-feliratú kis korsókban kaptuk... Persze ezúttal is előre fizetéssel és újabb nyilatkozattal a borravalóról...
Nem, nem fizettünk borravalót! Mert nem érdemelték azt ki semmivel, és kaptak ennek a melegkonyhás egységnek a kialakítására 9,1 millió forintos támogatást a magyar és az uniós közpénzekből! Ott a borravaló, ha egyébként nem tesznek érte semmit, sőt!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (7)
Beer & Burgers FastFood Törökszentmiklós - EgyébBeer & Burgers FastFood Törökszentmiklós - EgyébBeer & Burgers FastFood Törökszentmiklós - EgyébBeer & Burgers FastFood Törökszentmiklós - EgyébBeer & Burgers FastFood Törökszentmiklós - EgyébBeer & Burgers FastFood Törökszentmiklós - EgyébBeer & Burgers FastFood Törökszentmiklós - Egyéb

Beer & Burgers FastFood további értékelései

2023.10.17egyedül
A Beer and burger minihálózatnak két egységében jártam már, alapvetően jó tapasztalatokat szereztem. A burgerek mellett másféle ételeket is kínálnak, például pho-t is. Az még nem volt készen, így egy Devils Fire burgerre szavaztam, ami 3500 forintba került. 500 forintért adtak mellé korrekt...
Népszerű szállások a környéken
MO-HA Panzió Törökszentmiklós - Napi árak
Napi árak
2025.01.01-ig
MO-HA Panzió Törökszentmiklós
20.000 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Hotel Kumánia Kisújszállás - Pünkösdi kikapcsolódás
Pünkösdi kikapcsolódás
05.17-20.
Hotel Kumánia Kisújszállás
155.400 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2024.12.29-ig
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred
49.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval