Volt már ezen a helyen egy alig másfél éve megnyitott próbálkozás, egy Beer & Burgers, amelyet akkor szánalmasnak ítéltem a tapasztalataink alapján. Az élet engem igazolt, mert már hírük, nyomuk sincs! Amiért is csak az a kérdés vetődik fel bennem, hogy ilyen körülmények között vajon hogyan is számoltak el annak a melegkonyhás egységnek a kialakítására magyar és uniós közpénzekből kapott 9,1 millió forintos támogatással.
De hagyjuk ezt a töprengést, örüljünk annak, ami ezen a helyen nemrég megnyílt, és reméljük, hosszan működik is. Merthogy eddig a helyi piacon volt csak egy kis fabódé, ahol az egyiptomi tulajdonos fiatalember kedvesen, jó kedéllyel porciózta az ízletes tortillákat, hamburgereket. Ő nyitotta meg ezen a helyen a Piramis Grill House-t, ezzel magasabb szintre emelve a vendéglátást, amelyet szívvel-lélekkel és kitűnő minőséggel művel. Itt kulturált helyen le lehet ülni, asztalok mellett, és nyáridőben akár kinn is lehet falatozni. Az ízletes étkeket pedig, ha ezt szeretné, az ugyanitt lévő Ugar sörfőzde finom kézműves söreivel tudja a vendég leöblíteni. Van egy fix étlap, de ez már nem sokkal a nyitás után bővült is, újabb csirkehúsétellel, friss limonádékkal, és ó jajj nekem, csodás baklavákkal. Mert lehetetlen ellenállni a hagyományosak mellett a pisztáciás, dubaji csokis jellegű finomságoknak. Eddig kétszer ebédeltünk náluk, de megyünk máskor is jót enni ezen a jó hangulatú helyen.