Jam : Keve van mit javítani...Kevén.. - Keve Étterem Túrkeve

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Wellness >>  |  Pünkösd >>  |  Balaton >>  |  Nyaralás >>

Keve Étterem Túrkeve értékelése
2. helyezett a 2 túrkevei étterem közül

Értékelést írta:
26 szállásértékelés 27 városban járt
15 étteremértékelés 40 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Keve van mit javítani...Kevén..

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 4. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy rendezvény okán jártam a városban és az "étteremben".A hely igen szocreál és retro. Itt tényleg megállt az idő, de a szó szoros értelmében.Az első része az épületnek,egy igazi "falusi" kocsma hangulat a söntéssel és kármentővel.Az éttermi rész igen eklektikus berendezéssel bír. Régi 50-es,60-as évekbeli csempe a földön, igen koszosnak tűnt az idő vasfogától vagy a takarítás hiányától? Ezt nem tudtam eldönteni. Az oldalfalakon régi,lakozott,fenyő lambéria van és valami érdekes tükör megoldás a boltíven...Az egyik sarokban hanglemezek lógnak "díszletként" a plafonról,itt szokott zenélni a zenekar ,ha rendezvény van.A mellékhelység kapott valamikor egy új csempét, de az sem valami nagy szám. Klíma, ventilátor nincs még a kánikula idején sem ! Szó szerint meg lehet fulladni a hőségtől. Az üvegportál nem nyitható, csak fenn kis bukóra pár ablakocska, de azok sem segítenek a hőségben! Az étterem napközben menüztet,el is lehet vinni éthordóban ebédet. Talán ez az egy,ami még életben tartja ezt a helyet. Én beülős,étkező vendéget nem igen láttam,csak a kocsma részen.Az ételeik ízben nem rosszak és bőségesek is, de a környezeten ,a design-on van mit javítani a helynek,ha versenyben akarnak maradni Túrkevén.A felszolgálók kevesen vannak és eléggé türelmetlenek,feszültek voltak. Ugyanakkor igen jól el voltak egymással. Összességében Túrkevén,ha jártok nem igen érdemes betérni, ha csak nem valami retro hangulatra vágytok..

Ennyire tetszett: Gyenge
Ételek / Italok:
Kiszolgálás: Szörnyű
Hangulat: Szörnyű
Ár / érték arány: Átlagos
Tisztaság: Szörnyű

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Jam felhasználót?    Igen

Cím
5420 Túrkeve
Kossuth u. 14.