Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Váci kalandok a Sipkában

Vörössipka Hotel VácVörössipka Hotel Vác a térképen

Gyenge 2014. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2014. november 3.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Többször megszálltam a Vörössipkában, amely Vác belvárosához nagyon közel található. Pozitívumok: saját zárt ingyenes parkoló, nagyon kedves és közvetlen személyzet, ingyenes wifi és reggeli az árban és őőőő, ennyi!
Ez egy három csillagos hotel, amelyben sokszor úgy éreztem magam, mintha valami vígjátékban lennék: választhatsz fürdőkádas szobát, de ott nincs wifi. Választhatsz wifis szobát, de ott csak zuhanyzó van. A szobád lehet utcára néző: szó szerint az ablak alatt van az utca forgalma és mivel a szoba a földszinten van, olyan, mintha kint lennél az utcán, mert minden behallatszik. Nézhet a szobád a parkolóra, ekkor le kell engedni a redőnyt, mert mindenki belát, sziintén a földszint miatt. Aztán lehet a szobád olyan fürdőszobás, ahol a lefolyóból visszajön a víz, de lehet olyan is, ahol rendesen csatorna szag van. Arréb húzhatod az ágyad, hogy a konnektorból elérjen a kábel, de akkor egyből vissza is tolod, mert régi halott bogarak és még régebbi porcicák köszönnek rád. Igazából már mindegyik szobát kipróbáltam, de mindegyiknek meg van a maga baja. (10 szoba van kb. összesen)
Az árban van még a reggeli, amely 3 féle szalámi, kenyér vagy zsemle, vaj, lekvár, egy féle sajt és átlagos zabpelyhek. Ha nem tudsz választani mit reggelizz, ne aggódj, mert holnap is ez lesz, sőt holnapután is, sőt jövőre is, ahogy tavaly is volt.
Érdekes, hogy mindegyik szoba bejárati ajtaján nyomtatott: nem dohányzó szoba felirat található. Nem egyszerűbb, egy nem dohányzó hotel felirat a bejáratnál?
Takarítani, akkor takarítanak, ha kéred, különbeen, akár egy hétig sem.
Összességében a hotel bőven elmarad egy 3 csillagos szinttől, de valamiért meg van a maga romantikája és valamiért mindig jól éreztem magam ott. Munka miatt szálltam meg mindig, de nyaralni nem ajánlanám.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Harangvirág 36 Vendégházak Kismaros - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.04.01-ig
Harangvirág 36 Vendégházak Kismaros
78.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval