Borostyán Vendéglő Várda

11 fotó

1 vendég értékelése alapján

100%
5Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Nyár Somogyban
CE Plaza Hotel Siófok - Négycsillagos wellness élmények teljes ellátással
CE Plaza Hotel Siófok
84.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval

Borostyán Vendéglő Várda vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 980 városban járt márFelfedező - 3046 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 61582 feltöltött kép
2025. augusztus 7.a párjával járt itt
Ahogy lefordul az ember az országútról, rögtön a falu elején, az első mellékutcában van a Borostyán étterem. Nem volt meglepetés, térképen néztem ki magamnak korábban. Átlagos külsejű hely, nem túl vonzó, nem taszító. De bent még jobban is kedvelhető. Mosolygós lány azonnal ott is termett, persze, mindent lehet, menü is van, azt is hozhat.
Borostyán Vendéglő Várda - Étel/italBorostyán Vendéglő Várda - Étel/italBorostyán Vendéglő Várda - EgyébBorostyán Vendéglő Várda - EgyébBorostyán Vendéglő Várda - BelsőBorostyán Vendéglő Várda - BelsőBorostyán Vendéglő Várda - EgyébBorostyán Vendéglő Várda - BelsőBorostyán Vendéglő Várda - BelsőBorostyán Vendéglő Várda - BelsőBorostyán Vendéglő Várda - Külső kép
Még több kép (8 db) >>