Ásványmúzeum Vasszécseny

Ásványmúzeum VasszécsenyÁsványmúzeum Vasszécseny
Ásványmúzeum VasszécsenyÁsványmúzeum Vasszécseny
30 fotó

Ásványmúzeum Vasszécseny bemutatkozása

A vasszécsenyi Ásványmúzeum és Földtani Bemutatóterem egy egyedülálló magángyűjtemény, mely az egykori tejcsarnok épületében kapott helyet. A kiállítás a történelmi Magyarország és a környező országok válogatott ásványait, kőzeteit és fosszíliáit mutatja be. A látogatók számára a gyűjtő és tulajdonos, Pödör György tart részletes, élvezetes tárlatvezetést.

1 vendég értékelése alapján

100%
Érdekes
Kihagyható
Időpazarlás

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Csodaszarvas Tájpark Rábahídvég - Két ünnep között
Csodaszarvas Tájpark Rábahídvég
79.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől választható ellátással
Hunguest Bük Bük, Bükfürd? - Pihenés fürdőbelépővel
Hunguest Bük Bük, Bükfürd?
Ensana Thermal Sárvár - Pünkösd
Ensana Thermal Sárvár
145.080 Ft / 2 fő / 3 éjtől bőv. félpanzióval

Ásványmúzeum Vasszécseny vélemények

2012
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1052 városban járt márFelfedező - 3299 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 67259 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2026. március 9.egyedül járt itt
Tényleg jó, többet ad az előzetes várakozásnál, nekem olyan személyes élmény, és ez független attól, hogy mennyire szereted az ásványgyűjteményeket vagy sem. Bizony, van jónéhány az országban, többet láttam is, de ez sokkal többet nyújt puszta köveknél. És ez az emberi tényezőnek köszönhető.
Ásványmúzeum Vasszécseny - Külső képÁsványmúzeum Vasszécseny - BelsőÁsványmúzeum Vasszécseny - BelsőÁsványmúzeum Vasszécseny - BelsőÁsványmúzeum Vasszécseny - BelsőÁsványmúzeum Vasszécseny - BelsőÁsványmúzeum Vasszécseny - BelsőÁsványmúzeum Vasszécseny - BelsőÁsványmúzeum Vasszécseny - BelsőÁsványmúzeum Vasszécseny - BelsőÁsványmúzeum Vasszécseny - BelsőÁsványmúzeum Vasszécseny - BelsőÁsványmúzeum Vasszécseny - BelsőÁsványmúzeum Vasszécseny - BelsőÁsványmúzeum Vasszécseny - BelsőÁsványmúzeum Vasszécseny - BelsőÁsványmúzeum Vasszécseny - Külső képÁsványmúzeum Vasszécseny - Külső képÁsványmúzeum Vasszécseny - BelsőÁsványmúzeum Vasszécseny - BelsőÁsványmúzeum Vasszécseny - BelsőÁsványmúzeum Vasszécseny - BelsőÁsványmúzeum Vasszécseny - BelsőÁsványmúzeum Vasszécseny - BelsőÁsványmúzeum Vasszécseny - BelsőÁsványmúzeum Vasszécseny - BelsőÁsványmúzeum Vasszécseny - BelsőÁsványmúzeum Vasszécseny - BelsőÁsványmúzeum Vasszécseny - BelsőÁsványmúzeum Vasszécseny - Belső
Még több kép (27 db) >>