Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Majdnem tökéletes

Hotel Stáció Wellness & Konferencia VecsésHotel Stáció Wellness & Konferencia Vecsés a térképen

2012. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2013. május 31.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A szálloda nagyon szép és hangulatos, bár sajnos a mi szobánk nem volt olyan szép, mint a katalógus képeken. Mintha a maradék bútorokat rakták volna össze - kék padló, zöld tárgyalószék (fotel helyett), háromféle színű fa és semmi díszítés, csak nagy csupasz sárga falak - de tágas, tiszta és kényelmes. Sajnos rettenetesen hideg - a légkondi központilag működik, nem állítható, és nem leállítható. Szörnyen fáztunk, a nap nem sütött be, a vizes törölközők, köntösök sosem száradtak be, a szobában csak a paplan alatt lehetett megmaradni. Panaszunkra csak pót takarót tudtak felajánlani. Kár, mert ez elrontotta kissé a pihenést. Több ismerősöm is említette ezt, aki járt itt.
Az ágyak hatalmasak, kényelmesek, az ágynemű friss és hófehér.
A fürdőszoba kényelmes, szép és tiszta, törölközőt és tisztálkodási szereket naponta cserélik, és még egy kis ajándékot is kaptunk.
A tévé hatalmas de nincs kábeltévé, amit nézni lehetne rajta, a videó szolgálatatás sem működött, a wifi pedig ott van a szobában, de olyan gyenge a jel, hogy használhatatlan, mintha nem is lenne.
A wellness részleg szuper, tiszta és kellemes - bár az élménymedence vize nekem kissé hideg volt, és az élményelemek ha gyakrabban működnének, jó lenne.
Az ételek nagyon finomak voltak, változatosak és ízletesek, remek volt a választék. Sajnos az volt a tapasztalat, hogy a mennyiség csak az étkezési idő első felére igaz, ha későn érkeztünk, üresen tátongtak az asztalok, nem töltötték fel őket, csak amikor külföldi csoport jött. Csak ezért nem volt az étkezési rész tökéletes, mert egyébként élményszerűen jó a konyha.
Mindent egybevetve: a remek wellness, a kényelmes szoba és a finom ételek miatt jó, pár apró javítással tökéletes lenne hely. :) Mindenképp ki kell próbálni!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:
Fényképek (5)
Hotel Stáció Wellness & Konferencia Vecsés - SzobákHotel Stáció Wellness & Konferencia Vecsés - SzobákHotel Stáció Wellness & Konferencia Vecsés - SzobákHotel Stáció Wellness & Konferencia Vecsés - Külső képHotel Stáció Wellness & Konferencia Vecsés - Külső kép

Hotel Stáció Wellness & Konferencia további értékelései

2024.04.02a párjával
Kiváló
A zuhanytálcában nem folyt le rendesen a víz és kellemetlen szag jött fel belőle. A szoba rendkívül sötét volt, ehhez képes kevés volt a mesterséges fényforrás. A parkolásért a szállóvendégeknek is felszámoltak parkolási díjat. A kiszolgálás, a személyzet, a tisztaság, a környezet mind kiváló...
2023.10.07a párjával
Kiváló
Két éjszakát töltöttünk a hotelben és nagyon meg voltunk elégedve mindennel. A belső udvar nagyon szép,még halak is úszkáltak a tóban. Este nagyon hangulatos a teraszon ülve iszogatni az esti kivilágításban.A reggeli és a vacsora minden várakozásunkat felülmúlta.Kár hogy napközbenn nem tudtunk...
2023.09.23a párjával
Kiváló
Nagyszerű szálloda, tökéletes a szoba mérete. A tisztasággal semmi probléma nem volt. Finom és változatos ételek. Wellness részleg minden igényt kielégít.

A Hotel Stáció Wellness & Konferencia legnépszerűbb csomagjai

Hotel Stáció Wellness & Konferencia Vecsés - Egy éjszakás kaland
Egy éjszakás kaland
59.500 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2025.12.24-ig
Hotel Stáció Wellness & Konferencia Vecsés - Pünkösdi Újjászületés (min. 2 éj)
Pünkösdi Újjászületés
104.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
05.16-21.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval