Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

M-es megálló útközben

McDonald's Velence VelenceMcDonald's Velence Velence a térképen

Átlagos 2022. novemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. november 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az M7-es autópályán utaztunk hazafelé, Budapest irányába, a sárga M-betűs jelzőtáblát követve kanyarodtunk le a pályáról. Nem volt teljesen egyértelmű és követhető, de végülis kiderült, hogy nem ezen az oldalon van a Meki, hanem a Balaton felé, így meg kellett találni a felüljárót, amin keresztül, a pálya felett áthaladva már valóban ide tudtunk kanyarodni.
McDrive részleg is van, de én nem szeretek az autóban enni, mondjuk vezetés közben annyira nem is ajánlott, nem biztonságos, a gyerekek meg csak összekoszolják vele a kocsit, szóval egyértelmű volt, hogy leparkoltunk - vannak ingyenes parkolóhelyek közvetlenül az épület bejárata előtt - , és helyben bent ettünk. Van egy kis játszótér mászókával, valamint kinti terasz ülőhelyekkel, de elég hidegre fordult az idő ehhez.
Lehet érintőképernyőn is rendelni, de mi inkább az "élő embert" választottuk, ezt annyira ő nem vette örömmel, pedig nem volt rajtunk kívül más éppen betérő vagy sorban álló vendég. Nem volt egyszerű leadni a rendelést, mert volt pár variálás benne, de végül sikerült megoldani és pontosan kaptuk meg a rendelést, nem maradt ki semmi.
Leadtuk a rendelést, majd kaptunk egy táblát, várni kellett pár percet. Aki kihozta az elkészült ételeket, ő nagyon kedves hölgy volt. Még a papírpoharat is sikerült rendes üvegpohárra lecserélni a kávéhoz, és még kanalat is kaptam. A kávé tűzforró volt, de pár jégkockával, hideg tejjel ezt is megoldottuk.
A gyerekek a "szokásosat" rendelték, dupla sajtburger, csirkeburger, nuggets, sült krumpli.
A kávézó részlegben nagyon jól néznek ki a sütik, és egész finomak is, áfonyás-sajttorta, mangótorta, málnás fehércsokis tortácska, 930-1190 Ft közötti áron, azt kell mondjam, Budapesten már ez lett a középkategóriás árszint, sajnos.
Az étterem tisztasága megfelelő volt, de a mosdó padlója nagyon koszos, ragacsos volt, éppen a mosdókagyló előtt, így kikerülni sem lehetett, csak belelépni.

A maradékot elcsomagoltuk, otthon uzsonnára jó volt még.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (15)
McDonald's Velence Velence - BelsőMcDonald's Velence Velence - Étel/italMcDonald's Velence Velence - Étel/italMcDonald's Velence Velence - Étel/italMcDonald's Velence Velence - MosdóMcDonald's Velence Velence - MosdóMcDonald's Velence Velence - MosdóMcDonald's Velence Velence - Külső képMcDonald's Velence Velence - EgyébMcDonald's Velence Velence - BelsőMcDonald's Velence Velence - Étel/italMcDonald's Velence Velence - Étel/italMcDonald's Velence Velence - Étel/italMcDonald's Velence Velence - Étel/italMcDonald's Velence Velence - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Hanga-lak Velence - Augusztus 20.
Augusztus 20.
08.15-20.
Hanga-lak Velence
58.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval