DEndre: Harmatgyenge burger - Sakáltanya Büfé Velence

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

Sakáltanya Büfé Velence értékelése
13. helyezett a 23 velencei étterem közül

Értékelést írta:
27 szállásértékelés 252 városban járt
2452 étteremértékelés 1432 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Harmatgyenge burger

2018. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 23.
A Sakáltanya nevű partmenti gyorsétteremben egy hamburgert (650 FT) rendeltünk, ami nagyon retro volt, értsd alatta, hogy azonosíthatatlan ipari húspogácsa volt benne, aminek köze nem volt a normális marhahúspogácsához, vagy ha volt is köze, akkor az nagyon távoli mondjuk 2-3 %.
Jóbarátom, akivel elosztottuk egy a gyászos produkciót, azt mondta, hogy ilyen rosszat még nem evett ebben a műfajban, vélhetően az is közrejátszik ebben, hogy fiatalabb nálam 12 évvel. Jómagam a kilencvenes évek elején ennél még rosszabbakat is ettem, ami nem akadályoz meg abban, hogy a méltó 2 pontot adjam a helynek. Vélhető, hogy ha mást kérünk, mondjuk pacalpörköltet (1200 ft), babgulyást (1000ft) vagy sült keszeget, akkor jobb osztályzatot adtunk volna, de hát ilyen az élet… Tisztességes hamburgert kell csinálni, különben az embert lepontozzák.


Ennyire tetszett: Gyenge
Ételek / Italok: Gyenge
Kiszolgálás: Átlagos
Hangulat: Átlagos
Ár / érték arány: Átlagos
Tisztaság: Átlagos

Fényképek:
Harmatgyenge burger - Sakáltanya Büfé Velence
Harmatgyenge burger - Sakáltanya Büfé Velence

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni DEndre felhasználót?    Igen

Cím
2481 Velence
Tópart u. 47.

Az étterem legutóbbi értékelései

2018. október 4.
Valószínű, ahogy az előző véleményeket olvastam, nekem szerencsém volt! Rántott csirkemellet kértem, nagyon finom volt! 3 nagy darabot kaptam a kiírt 2 helyett! Hozzá 2 dl bort kértem, az is jó volt! Nem is kellett sokat várni, pedig rengetegen voltak! Már máskor is ettünk itt, akkor sem volt...

2018. augusztus 26.
2018. augusztus du. Családdal mentünk ebédelni az adott étterembe. Lángos,Rántott sajt,halászlé volt a rendelés. A halászlét emelném ki a történetben mert megjelenésében sem volt bizalom gerjesztő,de a benne lévő büdös hal vitte a pálmát. A többi étel végül is ehető volt a mirelit ízt...