Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

bérelhető árnyék

Velence Korzó & Szabadstrand VelenceVelence Korzó & Szabadstrand Velence a térképen

Átlagos 2018. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. június 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ha valakinek elég az hogy van homok, lehet bérelni napernyő és ez akkor már tiszta tengerparti a feeling, akkor az jól érezheti magát itt. Persze kell hozzá a tömeg imádat is. Azonban, ha lekapjuk a napszemcsit, akkor rögtön látszik, hogy a víz nem kék, a homok pedig inkább szürkés árnyalatú. Vagyis nem is a tengerparton vagyunk, hanem a Velencei- tónál, aminek a partvidékét a 70- es években töltötték fel és alakították a mai formára. Sajnos a fákat elfelejtették ezért kevés az árnyék a tó környékén, a talaj többnyire hepe- hupás. Kicsik a strandok és sok az ember és a parkoló autó. Ilyen adottságok mellett itt próbáltak valami újszerűt létrehozni, ami végül is sikerült. Nem az én stílusom és nem is velencei- tavi stílus, de a tömeget látva nyilván az embereknek ez tetszik.
Télen jól lehet is korizni, akár a befagyott tavon, vagy a kiépített műjégpályán. Ha megint kijutunk megint az EB- re, akkor lehet itt tömegesen drukkolni a magyar focistáknak. Volt itt már Korda- Balázs koncert és tűzijáték is. Sajnos a bicikli út nincs megoldva sem a korzón, sem a velencei parti sávban, ami nagyon nagy hiányossága egy biciklisbarát településnek.
Milyennek találod ezt az értékelést?

Velence Korzó & Szabadstrand további értékelései

2022.08.15a párjával
Időpazarlás
Ma 2022 nyarán a kedvelt Velence Korzóm ki van száradva. A sok évvel ezelőtt beharangozott szabadstrand nem szabad többé. Be van kerítve, el van zárva a nagyközönség elől. Vitatkoznak a nagyok. Közben a Velencei tó kiszárad, a strandolók elpártolnak. Főszezonban alig voltak huszan, azok is csak...
2022.03.25gyerekekkel
Kihagyhatatlan
Szuper kis szabad strand a Velencei-tó mellett. Minden van, ami kell, homokos part, éttermek, mini vidámpark, trambulin, szórakozóhelyek, és bevásárlóközpont. Sok rendezvény helyszíne is.
2018.06.14a párjával
Kihagyhatatlan
Két alkalommal strandoltunk a Korzón, és nem csalódtunk. A bérelhető napernyők és nyugágyak hangulata a tengerpartot idézi :) A vízpart rendezett, homokkal szórt, és a víz is tiszta, fürdéshez kellemes, az alja homokos-enyhén kavicsos. A Korzón lévő bevásárlóközpontban tiszta vizesblokkok állnak...
Népszerű szállások a környéken
Hanga-lak Velence - Augusztus 20.
Augusztus 20.
08.15-20.
Hanga-lak Velence
58.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Hotel Visegrád - Tavaszi kedvezményes ajánlat
Tavaszi kedvezményes ajánlat
2024.06.15-ig
Hotel Visegrád
96.048 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval