Mátyás4455 étterem értékelései

Értékelései
1
33
36
20
4
0
54

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Mátyás4455 értékeléseit!

Olvasd el Mátyás4455 étterem értékeléseit!

Mátyás4455 értékelései

hangulatos, de akadnak hibák -

Tópart Bisztró Tapolca

2019. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. április 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hétvégén teljes nagyüzemben jártunk itt, bár nagyon hangulatos itt a tóparton és finom volt minden, azért 100% - ot nem adnék a helyre. A szomszéd asztalnál dohányoztak. . . Később a pincér szólt a dohányzóknak, hogy ne tovább, mert már mások is kérik a hamutartót. A Marha jó pörkölt (juhtúrós galuskával) nevű étel egyáltalán nem tartalmazott juhtúrót, csak valami híg joghurttal volt nyakon öntve.
Megosztom
Finom ételek, hangulatos helyen -

Szent Kristóf Pincészet Zamárdi

2018. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. október 28.
Ma felkerestük a Szt. Kristóf pince éttermét. Félve léptünk be, mert üres volt a helység, de a pincérek kedves, barátságos mosollyal fogadtak, előre köszöntek ez már bizalom gerjesztő volt. Így beültünk. Közben jött egy bórkóstoló biciklis csapat is, de ettől még gyorsan megérkezett az ebédünk is. Nagyon finom és szép ételeket kaptunk.
Megosztom
Jó kis turistaétterem -

Csi-Bi Pub Kismaros

2018. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. október 22.
Óvatosan kukkantottunk be az étterembe- igazából egy másik helyre készültünk- de a pincérnő mosolya azonnal meghozta a kedvünket. Sajnos a Dunakanyarban idén ősszel az ilyen gesztus ritka, ezért gondoltuk megbecsüljük és beülünk. A helység egy söröző és egy turistavendéglő keveréke. Egyszerű hely, szolid választék, finom ételek, megfizethető.
Megosztom
2018. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. október 22.
A helységben látott üres asztalok láttán azt gondoltuk, hogy olyan félház lehet (foglalt táblák nem voltak). Azért óvatosságból nem ültünk le valamelyik üres asztalhoz, hanem megvártuk a pincérnőt és jeleztük neki ebédelési szándékunkat. Fejét csóválva közölte velünk, hogy már kint is várnak és nincs hely. Ennyi… Nem udvariatlanul, de érzésünk szerint gépiesen lepattintott minket.
Megosztom
A személyzet inkább hallgat... -

Don Vito Pizzéria & Étterem Visegrád

2018. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. október 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Október 14. - én jártunk ezen a helyen. Amint beléptünk a személyzet sokat mondóan hallgatott, sőt úgy tettek, mintha észre sem vettek volna minket. Értettük a jelzést és mi sem nagyon kérdezősködtünk. Valahogy úgy hozta a sors, hogy a tanácstalan ténfergésünk miatt mégis csak a személyzet útjába kerültünk.
Megosztom
Hatalmas pince, kicsinyke pohár... -

Esterházy Pince Szigliget

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. július 7.
Nagyon érdekes helyszín, már csak a nagyméretű pincerendszer miatt is érdemes bekukkantani. Mi tényleg csak belesni akartunk, azonban a kedves, fiatal felszolgálók betessékeltek minket, hogy nézzünk nyugodtam körül a pincében. Ekkor lepődtünk meg, hogy milyen hatalmas a terület. Elmentünk az oldalsó hajóba is.
Megosztom
A hangulatos hely nagyobb adag gombócért kiált! -

Vértes Vendéglő & Fogadó Gánt

2018. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. június 27.
Azt hiszem 2000 őszén jártam itt először és azóta már többször is, de mindig elégedett voltam az elfogyasztott ebéddel, a hely hangulatával, a felszolgálással. Szép környezet, rendezett falukép, jó túrahelyszín Gánt. Mégis 4- est kell, hogy adjak, mert az utóbbi 2- 3 alkalommal a köret mennyisége meglehetősen szerény volt.
Megosztom
Adnék egy 5- öst! -

Vasparipa Falatozó Zebegény

2018. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. május 6.
A korábbi beszámolók kevésbé vonzó képet festettek a helyről- szerencsére ilyen dolgokat nem tapasztaltunk, sőt mintha megtáltosodott volna az étterem. Ma május 6- án, a Vasparipa Falatozó a nap fénypontja volt számunkra, pedig három gyönyörű Börzsönyi helyszínt is meglátogattunk, amit különben mindenkinek ajánlunk, aki erre jár: Zebegény Sárkány-domb /Malom-hegy, Márianosztra kálvária, Nagyirtáspuszta (kisvasút és környezete).
Megosztom
Kellemes hely -

Fórum Pizzéria Sopron

2018. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. április 30.
Tulajdonképen a választásunk azért esett a helyre, mert kedves, barátságos fiatalok köszöntek ránk, amint beléptünk az étterembe. A pincérlány különösen barátságos és mosolygós volt! Amint nekünk felszolgálta az italt már szó szerint szaladt is a következő vendégeknek étlapért. Tehát a korábbi hozzászólások remélhetőleg ezen a téren aktualitásukat vesztették.
Megosztom
a személyzet viselkedésével kapcsolatban írok! -

Marcello Étterem Budapest

2018. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. április 4.
Korábban már írtam véleményt erről az étteremről. Március 15. - én ebédeltünk itt, a korábbiakhoz képest most is nagyon finom volt minden- étel, ital. Udvarias volt a felszolgálás is, de van némi észrevételem az ott dolgozók viselkedésével kapcsolatban, amit muszáj leírnom. Sajnos, most a magas szőke hölgy nem volt szolgálatban- ő nagy kedvencünk nála ilyet sohasem tapasztaltam!
Megosztom
4 oldalon / 36 találat


TérképX