Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nem túl bababarát

Velence Resort & Spa VelenceVelence Resort & Spa Velence a térképen

Gyenge 2015. októberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2015. október 5.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
2 és 5 éves fiainkkal rengeteget utazunk bel-és külföldön egyaránt.
1. a recepció kritikán aluli. A hölgy és férfi kollégája egyaránt nem tudott a vendégekkel mit kezdeni. Megérkezésünkkor kb. 20 percet vártuk a férfira, egy pár volt előttünk, a recepciós közölte,hogy a szobánkat még takarítják. Lementünk ebédelni kb. 7500 ft-ért ( a gyerekpizzát a fiam nem tudta megenni: szétfolyt az egész), félóra múlva már fogalma sem volt, kik vagyunk. Újabb 20 percet vártunk legalább (egy vendég volt előttünk). Előre fizettünk 1 éjszakát, 2db IFA-t és egy parkolót, 49e Ft helyett 50e-t kártyával, szóval tudjuk bizonyítani!! Még soha egyetlen szállodában nem tapasztaltam ilyen szintű lassúságot és bénaságot a recepción. Ami a pont az i-re: kicsekkoláskor (mondanom sem kell,hogy újabb 20-30 perc várakozás után) a hölgy elfelejtette közölni a férjemmel, hogy van egy 770 Ft-os italszámla, amit ki kell fizetnie. Volt képe egy óra múlva rám telefonálni, hogy forduljak vissza!!!!
2. a 2-es tömbben hányingerkeltő ecetszag volt állandóan. Plusz apróságok: amikor megérkeztünk, a recepciónál levő WC tele volt szórva papírral, a számok a negyediken az ajtókon majdnem mindenhol félig leváltak, az előző napi szülinapi buli maradékai összehányva egy kupacba még ott figyeltek másnap 4 órakor a squash pályából "igényesen" átalakított játszótéren. A konditerem egy vicc.
3.Elfelejtettünk egy alkalommal levinni szauna törölközőt, ki volt írva,hogy elfogyott. Aztán figyeltük, hogy mindig ez van kiírva. Kicsit röhejes egy 4*+ szállodánál :-(
4.Kicsekkolás után még egy félórát maradtunk volna a játszóházban (ahol nem volt senki), volt képük azt mondani, hogy külön térítés ellenében. A babakocsi 2500 ft/nap. Nincs külön gyerekbüfé/gyerekkaja este. A gyerek 6 évesen (otthon egyedül közlekedik) nem tud elmenni az étteremből a játszóházba, mert nem adtak neki nyitós karperecet (holott kértünk).
5.A vacsoránál volt káposztás sertés, szőlős csirke, valamilyen hal és marhapörkölt. Semmi főzelék, dinó falatok, nuggets, tejbegríz, amit egy gyerek megenne. Spenótos tésztát adtam volna a gyereknek, de 15 percig nem hoztak frisset majd közölte a pincérnő, hogy "folyamatosan frissítjük,hölgyem". Erre kihoztak raviolit, ami nem ugyanaz.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló

Velence Resort & Spa további értékelései

2021.12.24a párjával
A szálloda csodaszép helyen található, a szobából a Velencei-tó látványa meseszép Az étterem kínálata és a szállás tisztasága javítható lenne.
2021.09.07gyerekekkel
Kiváló
Ez a hely a kisgyerekes családoknak a legideálisabb szállodája. Kiváló ételek, luxus körülmények, remek wellness.
2020.10.13a párjával
Átlagos
Mondhatnám, számomra csalódás volt. Maga a szálloda kívülről és a recepciós rész impozáns. Mi a főépületben kaptunk szobát, az első emeleten. Én úgy gondolom, hogy egy 4 csillagos szállodában, ne legyen a szobák falánál a folyosón, málló festék, salétrom. Elviselhetetlenül kényelmetlen, és...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hanga-lak Velence - Augusztus 20.
Augusztus 20.
08.15-20.
Hanga-lak Velence
58.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval