Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Öt csillagos névnapozás

Velence Resort & Spa VelenceVelence Resort & Spa Velence a térképen

Kiváló 2016. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A mai nap folyamán értünk haza párommal eme remek hotelből, ezért gyorsan képernyőre vetem frissiben szerzett élményeimet.
A szálloda nagy, impozáns mégis játékos és barátságos. Érkezésünkkor a bejelentkezés gyorsan zajlott. Miután kitöltöttünk a bejelentkezési lapot, kaptunk egy karszalagot, amin rajta volt a mindent nyitó chip-kártyánk. Nagyon praktikus, hogy nem kell állandóan emlékeztetni magad, nehogy ott-, bent- vagy elhagyd a kártyát/kulcsot.
Biciklivel érkeztünk, amiket kényelmesen és biztonságosan elzártak egy külön helységbe. Amikor kellett csak szóltunk a recepción és már érkezett is a tároló kulcsának őre, mi pedig indulhattunk is kerekezni.
A szoba kellemes hangulatú, jól dekorált, megvan benne minden ami kell, sőt egy kicsivel több is. Egy hatalmas fél piros pont a tv-n található digitális óráért. És miért csak fél? Mert csak akkor működik ha a tv be van kapcsolva. Talán jogos, hogy ha az ember pihenni megy, szakadjon el a percektől, de ha valaki lustálkodós (mint mi is), jól jön reggel az ágyból rápillantani az órára, hogy tudjuk hány perc múlva késsük le a reggelit, ne adj' isten a kijelentkezést.
Az étterem könnyed hangulatú és csodálatos panorámát nyújt a Velencei-tóra. Az ételek pedig... Bátran kimerem jelenteni, hogy eddig nem ettem egy wellness hotelben sem ennyi finom ételt. Bármit kóstoltam, új élményt nyújtott. Biztosan minden étel-hívő megtalálja a maga favoritját. Nálunk a gyümölcsleves, a barna-mártásos muflon és a vaníliasodós almás pite vitte a prímet.
A wellness részlegről sem tudok rosszat mondani. Nagy, sokféle lehetőség van a gyógyvizes medencétől a különféle csobogó- és pezsgő elemeken át a kneipp taposóig. Vannak kültéri medencék és mindenféle szauna rendszeres szauna szeánszokkal, ahol tényleg ki lehet termelni minden méreganyagot. Utána pedig, ha valaki ódzkodik a merülőmedencétől-mint mondjuk én-, jéggel is lehűtheti túlfűtött testét.
Rengeteg egyéb lehetőség is van amikkel idő és energia híján nem éltünk, de legközelebb biztosan kipróbáljuk. Ilyen a ping-pong a kültéri sakk, csocsózás, a recepción elérhető különböző társasjátékok, jó időben többféle vízi sportolásra van lehetőség és saját strandja is van a hotelnek. Valamint jó minőségű, több méretű és típusú kerékpár is bérelhető, ha valakinek tekerni támadna kedve.
Abszolút gyermekbarát a szálloda. Van külön játszórész a gyerekeknek mindenféle korosztályt kielégítő játékkal és programmal. Gyerekmedencék, játszótér, az étteremben gyerek menü és etetőszékek. Igaz, utóbbiak már mindenhol alapszolgáltatások, azért az elefántos design minden gyereknek tetszett.
Mi biztosan ajánlni fogjuk gyermekes, gyermektelen, kutyás (merthogy állat is hozható), szingli, bringás és minden ismerősnek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Velence Resort & Spa további értékelései

2021.12.24a párjával
A szálloda csodaszép helyen található, a szobából a Velencei-tó látványa meseszép Az étterem kínálata és a szállás tisztasága javítható lenne.
2021.09.07gyerekekkel
Kiváló
Ez a hely a kisgyerekes családoknak a legideálisabb szállodája. Kiváló ételek, luxus körülmények, remek wellness.
2020.10.13a párjával
Átlagos
Mondhatnám, számomra csalódás volt. Maga a szálloda kívülről és a recepciós rész impozáns. Mi a főépületben kaptunk szobát, az első emeleten. Én úgy gondolom, hogy egy 4 csillagos szállodában, ne legyen a szobák falánál a folyosón, málló festék, salétrom. Elviselhetetlenül kényelmetlen, és...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hanga-lak Velence - November 1.
November 1.
10.31-11.03.
Hanga-lak Velence
58.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.29-ig
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt
39.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval