Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kiváló, de némiképp sótlan

Velence Resort & Spa VelenceVelence Resort & Spa Velence a térképen

2015. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 7.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kevés kifogást lehet találni abban, amit a Velence Resort & Spa hotel nyújt a vendégnek, úgyhogy ezekkel kezdem. A recepcióhoz közeli bár egy terminálon internet elérést ígért, valóban volt ott egy monitor és egy billentyűzet, ám semennyire sem működött. A pincér fogadkozott, hogy a rendszergazda hamarosan intézkedik, hanem amaz nem valami kapkodós fajta lehet, mert még másnap kora délután is döglött volt a gépezet. Takarítást kértünk a megfelelő, az ajtóra függeszthető cetlivel, a takarítónő hallhatóan ott matatott a környéken, de hozzánk valahogy nem jutott el, biztosan elromlott az okostelefonján a navigáció… Egyik hiba sem tragikus, elnéztük.
Ide unokák és kutya nélkül érkeztünk, csöndre és nyugalomra vágyva, azt meg is találtuk a gyógyvízzel ellátott fürdőrészben, ellenben nem merészkedtünk a gyerekbarát részlegekbe, mert azokban – nagyon helyesen – hatalmas volt a ricsaj. Fölösleges részleteznem, egy ilyen helyen alapvető, az egyéb szolgáltatások (szauna, etc.) tökéletesek.
A szoba jó, az erkély élményteli volt, mert fecskék igyekeztek fészket építeni (ez jár némi pottyantással, ám a kellemetlenséget bőven túlszárnyalja a látvány szépsége). Az étterem rendes, az ételek bőségesek és választékosak. A park szépen gondozott, sétára csábító, s persze ott licseg-locsog a lábunknál a tó…
Nagyon jól éreztük magunkat. És mégis valahogyan hiányzott valami. Ezt nehéz megmagyarázni, s az is lehet, hogy csak szubjektív nyavalygás; a Velence Resort & Spa superior hotel kiváló, de olyan, mint egy javítható étel, azaz némiképp sótlan. Talán azért mert a teljes személyzet szinte hibátlanul teszi a dolgát, ám minden érzelem nélkül, gépiesen. Még a kedvességük is művi.
Mégis úgy gondolom: senki sem teszi rosszul, ha legalább egyszer kipróbálja ezt a szállodát.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (2)
Velence Resort & Spa Velence - Medence/kertVelence Resort & Spa Velence - Wellness

Velence Resort & Spa további értékelései

2021.12.24a párjával
A szálloda csodaszép helyen található, a szobából a Velencei-tó látványa meseszép Az étterem kínálata és a szállás tisztasága javítható lenne.
2021.09.07gyerekekkel
Kiváló
Ez a hely a kisgyerekes családoknak a legideálisabb szállodája. Kiváló ételek, luxus körülmények, remek wellness.
2020.10.13a párjával
Átlagos
Mondhatnám, számomra csalódás volt. Maga a szálloda kívülről és a recepciós rész impozáns. Mi a főépületben kaptunk szobát, az első emeleten. Én úgy gondolom, hogy egy 4 csillagos szállodában, ne legyen a szobák falánál a folyosón, málló festék, salétrom. Elviselhetetlenül kényelmetlen, és...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hanga-lak Velence - Augusztus 20.
Augusztus 20.
08.15-20.
Hanga-lak Velence
58.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Duna Relax Hotel Ráckeve - Duna-parti tavaszi kikapcsolódás
Duna-parti tavaszi kikapcsolódás
2024.06.20-ig
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!