Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Igazi Paradicsom anyának, apának, babának

Velence Resort & Spa VelenceVelence Resort & Spa Velence a térképen

Kiváló 2015. májusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. május 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Velence Resort & Spa volt az első bababarát szálloda, ahol jártunk, de bátran kijelenthetem, magasra tették a mércét! Már a foglalás során nagyon szimpatikus volt az értékesítő csapat precízsége és segítőkészsége. A szálloda személyzetének pedig mindig volt egy kedves mosolya, egy jó szava másfél éves kislányomhoz, amivel – valljuk be – az anyai szív könnyen megpuhítható.
Superior szobánk egész tágas volt, a picinek felállított utazóágy (amit nem mellesleg térítésmentesen biztosítottak számunkra) mellett bőven maradt még hely jönni-menni, játszani. Plusz pont volt a kád, így a baba fürdetése nem okozott gondot, nem kellett otthonról cipelni a kiskádat, vagy a tusolóban akrobatikázni. Az erkélyről gyönyörű kilátás nyílt a Velencei-tóra, ahol jókat lazultunk, míg kislányunk ebéd után szunyókált. Amivel még „bababarátabbá” tehető a szoba, a konnektorvédő lenne; illetve a telefon és internet kábelek elrejtése – legalábbis az ilyen apró dolgos kezek elől, ugyanis pont olyan magasságban vannak, hogy ellenállhatatlan vágyat ébresszenek a kicsikben a szerelésre.
A reggeli és vacsora választék nagyon bőséges volt, minden este volt valami különlegesség a séf ajánlásával – így még apa is mindig talált valami fogára valót (aki egyébként a rántott húson és a brassóin kívül kevés ételt eszik meg jóízűen). Az a’la carte kínálatban gyerekeknek külön étlap van, ami jópofa dolog és kedvet csinálhat a lurkóknak egy jó kis ebédhez.
A szálloda szolgáltatásai között nagyon sok gyerekbarát lehetőség közül választhattunk. Gyakorlatilag úgy töltöttünk el 4 napot a szállodában, hogy nem hagytuk el annak területét, mégis mindig találtunk valami elfoglaltságot. Jártunkban keltünkben gyakran bekukkantottunk egy kis játékra az emeleti játszószobába, a vacsora utáni esti program pedig rendszeresen a Dzsungelház volt, ami bevallom, még bennem is felébresztette a gyermeket, és lelkesen csúszva-mászva fedeztem fel kislányommal az egyes emeleteket. A délelőtti Ringató foglalkozás szintén színesebbé tette a napunkat – addig legalább apa is pihenhetett egyet. A wellness részlegben mindenki megtalálta a számára megfelelő kikapcsolódást: a pancsoló medence figurái a piciknek, a gyerekmedence egyedi kialakítású csúszdája a nagyobbaknak szórakoztató. Anya az úszómedencében úszhat, apa a gyógyvizes medencében lazulhat, vagy bel- és kültéri élménymedencékben úsztathatja csemetéjét – ezeket sorra járva nem tudtuk megunni a pancsizást, mindig találtunk egy-egy olyan elemet, ami jó időre lekötötte a kicsi figyelmét is. Mivel jó idő volt, a kültéri modern játszótér tette még változatosabbá az egész napos játékot. Kislányom nagy kedvence a kertben felállított trambulin volt.
Többször is megszálltunk a szállodában, mindig nagyon elégedetten, és jó élményekkel gazdagodva tértünk haza. Utolsó látogatásunk óta pedig tovább bővült a hotel kabalafiguráinak – Ele-Fülöpnek és Ele-Fanninak a birodalma, így biztosan visszatérünk még az újdonságokat felfedezni!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Velence Resort & Spa további értékelései

2021.12.24a párjával
A szálloda csodaszép helyen található, a szobából a Velencei-tó látványa meseszép Az étterem kínálata és a szállás tisztasága javítható lenne.
2021.09.07gyerekekkel
Kiváló
Ez a hely a kisgyerekes családoknak a legideálisabb szállodája. Kiváló ételek, luxus körülmények, remek wellness.
2020.10.13a párjával
Átlagos
Mondhatnám, számomra csalódás volt. Maga a szálloda kívülről és a recepciós rész impozáns. Mi a főépületben kaptunk szobát, az első emeleten. Én úgy gondolom, hogy egy 4 csillagos szállodában, ne legyen a szobák falánál a folyosón, málló festék, salétrom. Elviselhetetlenül kényelmetlen, és...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hanga-lak Velence - Augusztus 20.
Augusztus 20.
08.15-20.
Hanga-lak Velence
58.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval