Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csajos éves találka

Walzer Panzió VelenceWalzer Panzió Velence a térképen

Gyenge 2015. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 17.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A barátnőimmel voltunk itt, nekünk csalódás. Hatan mentünk 2*3 ágyas szobában. Karptunk 2 ágyat, 1 2 személyeset és 1 egy személyeset és nem külön 3 ágyat. A szoba tisztasága hagy némi kívánni valót maga után. A mosdócsaptelepen a vízkő már zöld volt és zuhanykabin is zöldes vvolt a vízkőtől. Tetőtéri szoba, nagyon meleg, kb. 2 m2 erkéllyel. Azt írták ventillátor van, de nem a mennyeztei, hanem a semmt sem érő asztali kis ventilátor. Ami viszont felháborító volt, hogy a 22:00 után nem lehet a kerthelyiségben tartózkodni. minden vendéget beküldtek. Mivel panzió és étterem is egyben, csak a panzió területés lehetett tartózkodni. Mivel szombaton lakodalom volt (előre szóltak) nem lehetett az éttermet és a kiülős boxoat használni. Ez azt jellentette, hogy mindenkinek a szobájában kellett lennie. Ilyen még soha nem történt egy szálláson sem, ahol kerthelyiség is van.
A reggeli benne volt a szállásban, egész jó. Viszont az ember megszokja hogy ilyen esetben svédasztalos a reggeli, itt választani kellett. Az étterem drága és felháborítónak tartom, hogy a zöldségköret a fagyasztott zöldsség amit bármelyik Tescoban (vagy bárhol) meg lehet venni. Az egyetlen pozitívum, hogy 6-an, 6 féle képpen fizettünk, kp, SZÉP-kártyát, és ezt jól kezelte a tulaj. A kert szép, van medence is, amit csak 7-21-ig lehet használni, tehát az esti baráti dumaparty némi éjszakai fürdéssel nem kivitelezhető.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Kiváló

Walzer Panzió további értékelései

2014.05.03a párjával
Kiváló
Nyugalmas, szép környezet, igényes, színvonalas épület, tisztaság, figyelem, romantika. Szolíd árak. Étterem, fedett és teljesen nyitott terasz, a kertben külön kis boxok. A szobákban kényelmes az ágy. Szépek a drapériák, az asztalnemű damaszt, tükördamaszt. A fürdőszobában szappanadagoló, külön...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hanga-lak Velence - Augusztus 20.
Augusztus 20.
08.15-20.
Hanga-lak Velence
58.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval