Jaboo szállás értékelései

Értékelései
5
6
0
2
1
0
3

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Jaboo értékeléseit!

Olvasd el Jaboo szállás értékeléseit!

Debreceni nyaralás -

Euro Panzió Debrecen

2016. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. július 3.
A tulajdonos nagyon kedves, a család többi tagja is jó fej. A szállás kb. 20 peres sétára van a központtól, ill. minden megközelíthető onnan. Klíma volt a mi szobánkban,benne van az árban. Egy gond volt, az egyk napon nem volt melegvíz du. ill. aznap reggel sak langyos víz volt, de többi napokon nem volt gond. Konyha van, viszont csak 1 közös hűtő van.
Megosztom
Sóstói kirándulás -

Liget Panzió Nyíregyháza

2016. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. július 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Panzióként hirdeti magát a szállás, viszont turistaszálló. A személyzet kedves, de a szobák borzalmasak. Minimum 2 vagy 3 fél szőnyeg van letéve - gondolom ami volt/maradt/, az ágy nem túl "szép". A fürdőszoba, már a annak lenni nevezni borzalmas, "lakótelepi" állatkák mászkálnak. Függöny használhatatlan, nem lehet sötétíteni.
Megosztom
Csajos éves találka -

Walzer Panzió Velence

2015. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 17.
A barátnőimmel voltunk itt, nekünk csalódás. Hatan mentünk 2*3 ágyas szobában. Karptunk 2 ágyat, 1 2 személyeset és 1 egy személyeset és nem külön 3 ágyat. A szoba tisztasága hagy némi kívánni valót maga után. A mosdócsaptelepen a vízkő már zöld volt és zuhanykabin is zöldes vvolt a vízkőtől. Tetőtéri szoba, nagyon meleg, kb. 2 m2 erkéllyel.
Megosztom
Bükkfürdői pihenés -

An-di Vendégház Bük, Bükfürdô

2014. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. július 26.
A szállás teljesen rendben volt. A barátnőmmel mentem, 2 ágyas szobát kértünk. Igaz kicsit furin lett megoldva, mert az egyik 1 személyes ágy volt a másik 2 egybe tolva. A nagyobbikon érezni lehetett hogy ki van már feküdve és minden mozdulatnál nyikordult egyet :) De ettől függetlenül jó volt. Emeleti szoát kaptunk, kinyitható ablakkal, szúnyoghálóval, hűtővel, tagás fürdőszobával.
Megosztom
Pihenés a Civitasban -

Civitas Boutique Hotel Sopron

2014. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. július 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A szállás jó, a személyzet kedves. A szobák tiszták, de nem ártana felújtás, mert a szőnyegek kopottak a szobákban ill. 1-2 apróbb hiba van. A hűtő inkább fűt, mint hűt. Klíma viszont nincs, ez rossz. Wifi van, de nem minden szobából érhető el, a recepción viszont igen. A reggeli jó, a szokásos bő választék.
Megosztom


TérképX