Jaboo: Csajos éves találka - Walzer Panzió Velence

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Wellness >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

Walzer Panzió Velence értékelése
4. helyezett a 9 velencei szállás közül

Értékelést írta:
5 szállásértékelés 5 városban járt
0 étteremértékelés 2 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Csajos éves találka

2015. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 17.
A barátnőimmel voltunk itt, nekünk csalódás. Hatan mentünk 2*3 ágyas szobában. Karptunk 2 ágyat, 1 2 személyeset és 1 egy személyeset és nem külön 3 ágyat. A szoba tisztasága hagy némi kívánni valót maga után. A mosdócsaptelepen a vízkő már zöld volt és zuhanykabin is zöldes vvolt a vízkőtől. Tetőtéri szoba, nagyon meleg, kb. 2 m2 erkéllyel. Azt írták ventillátor van, de nem a mennyeztei, hanem a semmt sem érő asztali kis ventilátor. Ami viszont felháborító volt, hogy a 22:00 után nem lehet a kerthelyiségben tartózkodni. minden vendéget beküldtek. Mivel panzió és étterem is egyben, csak a panzió területés lehetett tartózkodni. Mivel szombaton lakodalom volt (előre szóltak) nem lehetett az éttermet és a kiülős boxoat használni. Ez azt jellentette, hogy mindenkinek a szobájában kellett lennie. Ilyen még soha nem történt egy szálláson sem, ahol kerthelyiség is van.
A reggeli benne volt a szállásban, egész jó. Viszont az ember megszokja hogy ilyen esetben svédasztalos a reggeli, itt választani kellett. Az étterem drága és felháborítónak tartom, hogy a zöldségköret a fagyasztott zöldsség amit bármelyik Tescoban (vagy bárhol) meg lehet venni. Az egyetlen pozitívum, hogy 6-an, 6 féle képpen fizettünk, kp, SZÉP-kártyát, és ezt jól kezelte a tulaj. A kert szép, van medence is, amit csak 7-21-ig lehet használni, tehát az esti baráti dumaparty némi éjszakai fürdéssel nem kivitelezhető.

Ennyire tetszett: Gyenge
Személyzet:
Tisztaság: Szörnyű
Ár / érték arány: Átlagos
Kényelem (szoba): Gyenge
Szolgáltatások: Gyenge
Étkezés: Gyenge
Elhelyezkedés: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Jaboo felhasználót?    Igen

Walzer Panzió Velence
Cím
2481 Velence
Nadapi út 30.