Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Többet vártunk...

Haldorádó Kisvendéglő VeresegyházHaldorádó Kisvendéglő Veresegyház a térképen

Gyenge 2023. áprilisban, családjával járt ittÉrtékelt: 2023. április 13.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Kétszer fordultunk meg az étteremben, egyszer csak desszertet fogyasztottunk és bár kissé sokalltuk az árát, de nagyon finom volt ezért jó emlékként maradt meg.
Másodszor a családdal ebédeltünk, itt viszont már brutális árakkal szembesültünk, a halászlé sajnos nem ízlett több embernek sem, pedig azt várnám hogy majd egy horgásztó melletti vendéglőben eszem életem halászlevét, hát ez nem hogy átlagos hanem tényleg gyenge volt.
Egy uborkasaláta 1200 forintért, krumplipüré 1100 forintért, nokedli 1000 forintért azért még nívós helyeken is ritka. Itt kissé le is voltunk döbbenve. A személyzet (nem mindenki ezért tisztelet a kivételnek) nem volt rendes munkaruhában, legalábbis felénk a melegítő alsó azért nem számít túl elegánsnak. Főleg ha még 10% szervízdíj is felszámolásra kerül.
Összességében csalódástkeltő és nem valószínű, hogy újra ellátogatunk ide, mert válság ide vagy oda, ennél kevesebb pénzért is eszünk máshol sokkal jobbat.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Átlagos

Haldorádó Kisvendéglő további értékelései

2023.08.20a párjával
Szörnyű
Leültünk egy nem foglalt asztalhoz, kb 35 fokban. A pincérnő alig ért oda, egy mogorva mondattal megkérdezte, hogy van-e foglalásunk. Nem volt. Igen megkérdőjelezhető hangnemben csaknem kidobott minket. Kb 10 üres asztal volt, foglalt táblácskával. Ha most utánam telefonálna sem mennék vissza!
2023.04.23barátokkal
Szörnyű
Ma, 2023. 04.23-án 15 óra körül tértünk be ketten az étterembe. Az asztalok nagy részén foglalt tábla volt, de akadt még egy üres asztal. Leültünk, a szék majdnem összeomlott alattam, egy pincér odajött és azzal kezdte, minimum másfél órát kell várnunk, mert van egy 18 fős társaság. Kérdeztük,...
2021.04.30egyedül
Szörnyű
Reklamációkezelés kritikán aluli, sőt sértő! A szörnyű az, hogy a pandémia alatt már többször rendeltem ételt az étteremből, és mindig meg voltam elégedve. De a legutóbbi nagyobb rendelésnél a menü brassói aprópecsnyéje, büdös, ehetetlen volt. Jelezetem először telefonon, ahol azt választ...
Népszerű szállások a környéken
Libra Hotel Veresegyház - Romantikus kikapcsolódás
Romantikus kikapcsolódás
2024.06.03-ig
Libra Hotel Veresegyház
92.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval