Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Messziről elkerülendő hely

La Bella Étterem és Pizzéria VeresegyházLa Bella Étterem és Pizzéria Veresegyház a térképen

Szörnyű 2018. májusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. június 22.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Azt hittük jó helyre érkeztünk, mert teltház volt. Valószínűleg a Medveparkból fáradt, éhes családok próbálték éhségüket csillapítani és hát valljuk be nincs túl nagy választék arrafelé étteremből. Miközben várakoztunk az asztalra szemem elé tárult a pult mögötti koszos, mocskos mosogatórész. Itt egy kicsit elment a bizodalmam de nagyon éhesek voltunk így rendeltünk egy pizzát és egy cézár salátát, az egyik gyerekünknek pedig egy sztrapacskát. (megjegyzem egy kitálalt sztrapacska az előtérben egy asztalon állt, amíg mi várakoztunk..csodálkoztam is, hogy kié lehet, miért van ott) Álmomban sem gondoltam volna, hogy majd azt a kihűlt, állott tányér ételt adják oda a gyerekemnek. Természetesen visszaküldtük és rákérdeztünk, hogy ugye ez nem az, mire azt a választ kaptuk, hogy nem.. Később kaptunk meleget, másik tányérban szervírozva...háááát nem tudom nem ugyanazt turbózták fel kicsit. A pizzáról csak annyit mondhatok, hogy életünk legrosszabb pizzája. Olcsó sonkával, vastag ehetetlen tésztával. A cézár saláta is egy majonézben úszó szörnyűség. Szerintem nem is hivatásos szakács dolgozik ott.
A miliő is kész katasztrófa. Ragacsos alátétek, koszos székek. Ja és a számlánál se stimmelt egy tétel.. de ez már csak hab a tortán.
Hazafelé azon aggódtam, hogy mikor lesz gyomorrontása valamelyikünknek. Megúsztuk de soha többet! NEM ajánlom akkor se ha nagyon éhesek!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Szörnyű

La Bella Étterem és Pizzéria további értékelései

2018.07.18egyedül
Szörnyű
Rendelni szerettem volna hamburgert! Közölték,hogy nincs hamburgerzsömle! Kérdeztem,hogy nem is lesz? A válasz az volt,hogy nem tudják! Kérdem én?Akkor minek van az étlapon!!! Ha már nincs hamburger gondoltam rendelek pizzát! Erre az volt a válasz,hogy 2-2,5 óra!Arrogáns hangnemben! Na ne!...
2018.07.04a párjával
Szörnyű
Pizzarendelés telefonon,hétköznap a stílustalan, undorító szájú telefonkezelő "hölgy" felveszi a rendelést, este 10 után pizza hiányában visszatelefonáltunk, közli még szebb stílusában,hogy a futár el sem indult,de talán 11-kor ehetünk...hozzátenném 5 percre lakunk az étteremtől, fel sem merül...
2018.06.08barátokkal
Gyenge
Minden rendelés 2 óra hossza mire kihozzák noha pár utcára van. Vagy esetleg rám csaptak a telefont hogy sok a rendelés vissza hívnak, hát nem hívtak vissza [moderálva - a szerk.]. Az étkészlet piszkos alatetekre volt rakva.
Népszerű szállások a környéken
Libra Hotel Veresegyház - Romantikus kikapcsolódás
Romantikus kikapcsolódás
2024.06.03-ig
Libra Hotel Veresegyház
92.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval