Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kifejezetten jó gasztro-pub

Papírkutya VeszprémPapírkutya Veszprém a térképen

Kiváló 2021. decemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2022. február 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egyedi, meghitt, hangulatos gasztrokocsma Veszprém központjában. Nyerstégla-plafon, a falakon modern képzőművészeti alkotások, archív fotók, könyvespolc könyvekkel megrakva. Sok zöld növény is hozzájárul az atmoszféra barátságosságához. A bútorzat kényelmes, otthonos, jól megválasztott háttérzene szól. A rendezett, jól kitalált belteret belengi egy cseppnyi romkocsmás feeling.
Nemzetközi konyhát visznek, elsősorban olyan fogásokra alapozva, melyek egy-egy etnikai konyhában gyökereznek, de mára világszerte ismerik és fogyasztják őket. A vegán ételkínálat figyelemre méltó. Kínálnak többek között színvonalas reggeliket a füstölt lazacos blinitől a Croque Madame/Monsieur-n keresztül a snidlinges tejföllel tálalt töltött bundáskenyérig. Tartanak figyelemre méltó szendvicseket, húsos és vega tapas tálat, Tom Yum és kacsából készült pho-levest, pil-pil gambas-t, menement, quessadilla-t és áfonyás csokis brownie-t vanília fagylalttal.
Az árak értékarányosak, sok esetben kifejezetten kedvezőek. Reggelik 1290 és 1590, szendvicsek, tapas-tálak és levesek 1190 és 2390, főételek 2290 és 2990 forint között kaphatók, desszertek egységesek 1190 forintba kerülnek
Ettünk egy vegán tapastálat, amin volt ízletes, harmonikus, jó állagú padlizsánkrém, korrekt humusz és élvezhető pácolt feta. Adtak mellé zöldséghasábokat és nem kiugró minőségű kenyeret is. A vegán kölesgombóc nem volt rossz, de nem adnánk oda egy valódi túrógombócot érte.
Vannak jó söreik, tartanak néhány jó bort, de a specialitás a rum.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (5)
Papírkutya Veszprém - EgyébPapírkutya Veszprém - EgyébPapírkutya Veszprém - EgyébPapírkutya Veszprém - EgyébPapírkutya Veszprém - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Hotel Historia Malomkert Veszprém - Augusztus 20.
Augusztus 20.
08.15-20.
Hotel Historia Malomkert Veszprém
51.900 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval