Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A kiszolgáláson van mit javítani

Pizza Dellarosso Veszprém VeszprémPizza Dellarosso Veszprém Veszprém a térképen

2021. decemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2022. február 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Soha nem fogom tudni megérteni, hogy egy felszolgáló miért fogadja a segíthetek? kérdéssel a vendéget. Kár, hogy nem kérdeztem vissza, hogy mégis miben szeretne segíteni, netán az asztalválasztásban egy lezser pizzériában, ahol sehol nincs foglalt tábla egyik asztalon sem?
Az itallapon azt írja, hogy kérdezd kollegánkat, hogy mi folyik. Mármint hogy a csapon, milyen sör. Kérdezem, de az ifjú hölgy (nem a segíthetekes, hanem egy másik), nem érti a kérdést, nagyon nehezen jutunk releváns és pontos információhoz, teljesen kívül van a témán. Egy olyan helyen, ahol igazából két releváns termék van jó pizza és jó sör.
Egy gorgonzolás, pármai sonkás Crudo nevű pizzát rendeltünk, amit valamiért áthúztak balzsamecet-sűrítménnyel. Nem volt rossz ennek dacára sem.
A pizzák 1890, 2090, 2290 és 2490 forintos ársávba illeszkednek. A Crudo a legfelső kategóriába tartozott. Megérte az árát, de a balzsam nélkül jobb lett volna. Mondjuk inkább rukkolával.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (6)
Pizza Dellarosso Veszprém Veszprém - EgyébPizza Dellarosso Veszprém Veszprém - EgyébPizza Dellarosso Veszprém Veszprém - EgyébPizza Dellarosso Veszprém Veszprém - EgyébPizza Dellarosso Veszprém Veszprém - EgyébPizza Dellarosso Veszprém Veszprém - Egyéb

Pizza Dellarosso Veszprém további értékelései

2022.08.05gyerekekkel
Kiváló
Hangulatos hely ótletes dekorációval,kedves,kicsit még gyakorlatlan felszolgálással. A pizza isteni,nagyon vékony,ropogós tésztával,friss alapanyagokkal,gyorsan készül el. Az egyik legjobb,amit az országban ettünk. A mosdó is kifejezetten ízléses,tiszta.
Népszerű szállások a környéken
Hotel Historia Malomkert Veszprém - Augusztus 20.
Augusztus 20.
08.15-20.
Hotel Historia Malomkert Veszprém
51.900 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval