Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Családi hétvége felsőfokon

Betekints Wellness & Konferencia Hotel VeszprémBetekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém a térképen

Kiváló 2014. májusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2014. május 10.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Állatkert közelsége miatt választottuk a Betekints Hotelt. 5 fős családunk az 1. emeleti lakosztályban kapott helyet, amely 2 hálószobából + 2 fürdőszobából (mindkettő zuhanyzós) és egy kis előszobából állt (6/a-6/b sz.). 2 szint van, lift nincs, de segítettek fel- és levinni a cuccainkat a szobába. Mindkettő szobában volt TV, minibár, légkondi. A 2 minibárt kérésünkre kiürítették, így a gyerekekkel hűtőnek tudtuk használni. A gyerekeknek babakádat, gyermek ágyneműket adtak, sőt még egy kis ajándékkal is várták őket. Már a szállásfoglalás és az érkezésünk előtti levél- és telefonváltások során nagyon jó benyomást tettek ránk az alkalmazottak, és ez az érzésünk a személyes ott tartózkodásunk alatt csak fokozódott. Röviden, minden szuper volt, az egyik legjobb hely volt, ahol a családdal együtt eddig megfordultunk kis hazánkban. Félpanziós ellátáson voltunk, de ezen túlmenően délutánonként a gyerekeknek habos kakaóval és sütikkel (minden nap másfélék) kedveskedtek, olyan mennyiségben, hogy még mi is bőven jóllaktunk belőle.
A wellness is nagyon kellemes volt, amely egy zárt üvegfolyosón keresztül volt megközelíthető. Jacuzzi, gyerekmedence (fürdőjátékokkal) és egy úszómedence volt a földszinten, míg a pinceszinten sókabin, gőz, infraszauna, finn szauna, dézsás zuhany álltak rendelkezésre.
A reggeli svédasztalos volt, ez a "szokásos" fajtákat és felhozatalt adta (rántotta, virsli, tejbegríz, stb.). A hideg ételek közül felvágottak és a sajtok jó minőségűek voltak, és 5-6 féléből lehetett válogatni, bőséges volt, de mind 3 reggelen ugyanaz volt a választék (cornflakes, jam, vaj, joghurt, zöldségek, szárított gyümölcsök). A pékáruk is változatosak, frissek, ropogósak voltak, és soha nem volt hiány semmiből, teljes kiőrlésű, magvas és egyéb bio-egészséges pékárukból is volt kínálat.
A vacsora az esték csúcspontja volt, mind ízek, mind választék tekintetében (menüválasztásos). Reggeli 7-10-ig, vacsora 18.30-23.00 között volt lehetséges.
Ajándékba kaptunk egy családi belépőt az Állatkertbe, ahová mindenképpen terveztünk menni (ez pl. a mi esetünkben 7300 Ft megtakarítást jelentett).
Összességében nagyon elégedettek voltunk mindennel, visszatérünk még! Check-in 14:00, check-out 11:00. Parkoló ingyenes, zárt kapun belül.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (35)
Betekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém - SzobákBetekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém - SzobákBetekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém - SzobákBetekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém - Külső képBetekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém - KörnyékBetekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém - SzobákBetekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém - SzobákBetekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém - BelsőBetekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém - BelsőBetekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém - KörnyékBetekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém - Külső képBetekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém - Külső képBetekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém - Külső képBetekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém - Külső képBetekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém - KörnyékBetekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém - KörnyékBetekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém - VendéglátásBetekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém - BelsőBetekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém - VendéglátásBetekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém - VendéglátásBetekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém - VendéglátásBetekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém - VendéglátásBetekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém - VendéglátásBetekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém - VendéglátásBetekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém - BelsőBetekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém - BelsőBetekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém - WellnessBetekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém - WellnessBetekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém - WellnessBetekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém - VendéglátásBetekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém - EgyébBetekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém - BelsőBetekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém - WellnessBetekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém - BelsőBetekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém - Belső

Betekints Wellness & Konferencia Hotel további értékelései

2021.08.20a párjával
Gyenge
4 csillagos szálloda Superior szobáját választottuk a nagyobb kényelem reményében. Döbbenten tapasztaltuk, hogy a mennyezeten felvált és pereg a festés. A fürdőszobában a tükör használhatatlan, a zuhanykabin nagyon kicsi. A félpanziós ellátás közepes minőségű. A tisztaság sem tökéletes. Ha nem...
2018.08.15családjával
Gyenge
Pár hónapon belül most voltunk itt másodszor, mivel veszprémiként az egyik kedvelt helyünk volt, különösen nagy csalódás volt. Tégen színvonalas volt a kiszolgálás és különösen finomak egyediek voltak az ételek. De ahogy a legutóbb is, ma is borzasztó volt a minőség. Csupa panír borjú bécsi ami...
2017.12.27gyerekekkel
Kiváló
Csak pozitív értékelést tudok adni.A szoba kényelmes és tiszta.A fürdőszoba tágas, felújított.A wellness tiszta, kellemes jól felszerelt szauna résszel és sportolási lehetőséggel.A konyha kiváló a személyzet szakszerűen képzett vendég szerető készséges kedves.Kutyabarát plusz költség nélkül.A...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Historia Malomkert Veszprém - Augusztus 20.
Augusztus 20.
08.15-20.
Hotel Historia Malomkert Veszprém
51.900 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval