Kálvária kilátó Veszprémfajsz

Kálvária kilátó VeszprémfajszKálvária kilátó Veszprémfajsz
Kálvária kilátó VeszprémfajszKálvária kilátó Veszprémfajsz
41 fotó

Kálvária kilátó Veszprémfajsz bemutatkozása

A Kálvária-domb a falu szélén emelkedik, melynek a tetején található a Kálvária kilátó. A kilátóból csodálatos panoráma nyílik a Balatonra és a környező mezőkre.

1 vendég értékelése alapján

100%
Érdekes
Kihagyható
Időpazarlás

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezüsthíd Hotel Veszprém - Napi árak reggelis ellátással
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes
71.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval

Kálvária kilátó Veszprémfajsz vélemények

1968
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1030 városban járt márFelfedező - 3236 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 66002 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. november 21.egyedül járt itt
Azt hiszem, én voltam már csak az egyik mihaszna sutyerák, aki nem nézte még meg a veszprémfajszi kálváriát és kilátót, így aztán sürgősen pótoltam a héten. Szépen sütött a nap, bár eléggé hideg volt, akkor ütött be a sarki légkör. Választhatnánk ketté is a veszprémfajszi kilátót a kálváriától, de nem érdemes.
Kálvária kilátó Veszprémfajsz - EgyébKálvária kilátó Veszprémfajsz - Külső képKálvária kilátó Veszprémfajsz - Külső képKálvária kilátó Veszprémfajsz - Külső képKálvária kilátó Veszprémfajsz - Külső képKálvária kilátó Veszprémfajsz - EgyébKálvária kilátó Veszprémfajsz - Külső képKálvária kilátó Veszprémfajsz - Külső képKálvária kilátó Veszprémfajsz - Külső képKálvária kilátó Veszprémfajsz - Külső képKálvária kilátó Veszprémfajsz - Külső képKálvária kilátó Veszprémfajsz - Külső képKálvária kilátó Veszprémfajsz - BelsőKálvária kilátó Veszprémfajsz - Külső képKálvária kilátó Veszprémfajsz - EgyébKálvária kilátó Veszprémfajsz - EgyébKálvária kilátó Veszprémfajsz - BelsőKálvária kilátó Veszprémfajsz - EgyébKálvária kilátó Veszprémfajsz - Külső képKálvária kilátó Veszprémfajsz - EgyébKálvária kilátó Veszprémfajsz - BelsőKálvária kilátó Veszprémfajsz - EgyébKálvária kilátó Veszprémfajsz - EgyébKálvária kilátó Veszprémfajsz - Külső képKálvária kilátó Veszprémfajsz - EgyébKálvária kilátó Veszprémfajsz - EgyébKálvária kilátó Veszprémfajsz - EgyébKálvária kilátó Veszprémfajsz - EgyébKálvária kilátó Veszprémfajsz - EgyébKálvária kilátó Veszprémfajsz - EgyébKálvária kilátó Veszprémfajsz - EgyébKálvária kilátó Veszprémfajsz - EgyébKálvária kilátó Veszprémfajsz - Külső képKálvária kilátó Veszprémfajsz - EgyébKálvária kilátó Veszprémfajsz - EgyébKálvária kilátó Veszprémfajsz - EgyébKálvária kilátó Veszprémfajsz - EgyébKálvária kilátó Veszprémfajsz - EgyébKálvária kilátó Veszprémfajsz - EgyébKálvária kilátó Veszprémfajsz - EgyébKálvária kilátó Veszprémfajsz - Külső kép
Még több kép (38 db) >>