Korona Vendéglő Veszprémvarsány - Vendégvélemények összefoglalója
A Korona Vendéglő Veszprémvarsány a község központjában található, könnyen megközelíthető hely, amely ideális megálló ebédre vagy családi vacsorára. Az étterem széles étlapja változatos ízeket kínál, a hagyományos magyar konyha kedvelőinek is sokféle választási lehetőséget biztosítva. A kínálatban kiemelkedőek a klasszikus fogások, például a pacal, a húsleves, és a marhapörkölt, amelyek bőséges adagokban érkeznek.
A Gundel-palacsinta jellegű édességek is szerepelnek az étlapon. A kiszolgálás gyors és udvarias, a személyzet barátságos hozzáállása hozzájárul a kellemes étkezési élményhez. A belső tér hagyományos, helyenként retró hangulatot idéz, de egyben barátságos és praktikus elrendezés jellemzi. A kerthelyiség és a terasz nyáron ideális helyet kínál az étkezésre, a saját parkoló pedig megkönnyíti a látogatást. A tálalás és az adagok nagysága jellemzően bőséges, ami gyakran megfelel a vendégek igényének és a családi étkezések hangulatának. Az ár-érték arány kedvezőnek tűnik, különösen egy kedvező árú, családi ebédekre is megfelelő lehetőségeket figyelembe véve. A kínálat változatos, így a gyerekbarát fogásoktól a gazdag húsos ételekig minden korosztály számára kínál megoldást. Összességében a Korona Vendéglő Veszprémvarsány megbízható étteremnek tűnik, amely út menti megállóként, családi ebédekre vagy baráti összejövetelekre is megfelelő lehet.
Cseszneken kirándultunk a családdal gondoltuk elmegyünk ebbe az étterembe a gyerekek rántott húst ettek rizzsel uborkasalátával a rizs irtóan sós a hús tocsogott az olajban a férjem roston sült húst az jó volt . én is rántott húst ettem és burgonyával kértem de rizzsel kaptam. amikor szóltam a pincérnek hogy nem ezt a köretet kértem bunkó volt.