Ha nyár akkor Villány!

Fritsch Pince VillányFritsch Pince Villány a térképen

Kiváló 2026. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2026. augusztus 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A hosszú hétvégét Villányban töltöttük, és minden nap ellátogattunk a Fritsch Pincészethez annyira megszerettük a helyet!

Nagyon kedves, barátságos és figyelmes kiszolgálás fogadott bennünket minden alkalommal. A borok egyszerűen isteniek, minden kortyban érezni a minőséget és a szeretetet, amivel készülnek.

És külön kiemelném a helyben sütött pogácsákat, amelyek szintén fantasztikusan finomak voltak egyszerűen nem lehetett ellenállni nekik!

Nagyon jó szívvel ajánljuk mindenkinek, aki Villányban jár. Kellemes hangulat, finom borok, finom falatok és igazán szívből jövő vendéglátás. Mi biztosan visszatérünk!

5 csillagból nálunk 10-et is megérdemelne!
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Fritsch Pince további értékelései

2022.05.20csoporttal
50 fős csoporttal érkeztünk, a házigazda szívélyesen fogadott bennünket. A kiszolgálás kiváló, a borok csodásak, zamatosak, a hely mesés a hangulat remek. Igazi felejthetetlen délutánt töltöttük itt. Ajánlom az ismerőseimnek és köszönet a házigazdának és a kis hölgynek a barátságos...
2018.03.09a párjával
Villány diszpincéi közül a legőszintébb hely,ahol az ember a Borosgazdával együtt kóstolhat!Köszönjük az élményt!
Hotel Cabernet Villánykövesd - Március 15.
Hotel Cabernet Villánykövesd
43.500 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel