2015. szeptemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2015. szeptember 24.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Csak kaját ne adnának, a többi oké. Kedves személyzet, tiszta, kultúrált mosdók, szép környezet - csak kár hogy nem antikvárium üzemel benne, mert főzni azt nem tudnak. Igaz, legalább nem pocsékolnak el drága alapanyagokat, stabil, megbízható alsópolcos sajátmárkásokból dolgoznak. Az étlapot meglátva - volt azon a lazactól a fókáig minden, még külön parasztosan is - már sejtettük, hogy nem várhatunk sokat, ezért tésztát kértünk. Túrós csuszát, meg kétféle spagettit. Iszonyú volt, nincs rá más szó. A tésztát taknyos-szottyosra főzték, langyosan raktánk elénk. A kölök két falat után ellökte a túrós tésztáját, amin cukorborsónyi félnyers ipariszalonna kockák pihegtek, pörcnek hazudva. Én se bírtam megenni, pedig amiért fizetek, azt ritkán hagyom ott, de ezzel hazáig üldözhettek volna. Na mindegy, ezt a helyet senkinek se, semikor. Inkább pár parizeres zsömle a közeli CBA-ból, kis piros arannyal.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Kovács-Kert Étterem további értékelései
2025.08.29a párjával
![]()
Kockás abroszos, rántott étterem. Minden kb rántva volt :) Nyilván aki ezt szereti, annak tökéletes egy vasárnapi ebéd hangulatával, nekünk annyira nem tetszett. Ami plusz negatívum volt, hogy rengeteg darázs volt. Nyilván nehéz ez ellen tenni, de borzalmas úgy étkezni, hogy percenként darazsak...
2025.07.13a párjával
![]()
Jó a hely tiszta, kellemes, a kiszolgálás tökéletes. Finomak az ételek. Szép kártyával lehet fizetni. Nem olcsó hely. Szervíz díjat is kell fizetni.
2022.09.16a párjával
![]()
Nagyon finom ételeket kaptunk most a héten. A kiszolgálás figyelmes volt. Tetszett a házias jelleg,a beszélgetés. Legközelebb is jövünk. Minden jót kivánunk Kovács kert
Patak Park Hotel Visegrád
Portobello Hotel Esztergom