Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A helybeliek tudják...

Piknik Falatozó VisegrádPiknik Falatozó Visegrád a térképen

Kiváló 2015. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. október 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Elsétáltunk két kihalt kerthelyiség mellett, majd befordultunk a sarkon, és megláttuk a Pikniket, ami szintén kitelepült az utcára, és ahol minden asztal foglalt volt. Mielőtt elszontyolodtunk volna, hogy nincs hely, egy társaság befejezte az ebédet, leülhettünk. Később hozzánk is odaültek idegenek, egyetlen szék sem maradt gazdátlanul pár percnél tovább.
Mindig érdemes a helybeliek értékítéletére figyelni! Sokan ettek menüt, ami igen guszta, leves-főétel-desszertből állt, és a pesti árakhoz képest igen olcsó volt. Mindenki jóízűen falatozott, persze biztosan csak arról állíthatjuk, hogy finom volt, amit mi ettünk. A párom kitűnő csülkös bablevest, én pedig rántott gombát tartárral. Gyönyörű, nagy fejeket, frissen, forrón.
A kiszolgálás a nagy forgalom ellenére igen flott és szívélyes volt. A rendelést felvevő hölgy szemrebbenés nélkül fogadta, hogy valaki nem kér köretet, vagy más köretet kér, vagy csak fél adag ezt, hozzá fél adag azt… Kedélyes, családias volt a légkör, és ez ránk „idegenekre” is igen jó hatással volt.
A hangulathoz az utcai forgatag szemlélése is hozzájárult. Nem tudom, milyen lehet, ha az időjárás a négy fal közé kényszeríti a Piknik Falatozó vendégeit, de most, az utcán ülve, nagyon jól éreztük magunkat.
Lehet, hogy szokatlan csupa öt csillaggal értékelni egy ilyen, szerénynek mondható falatozót, de a Piknik a maga műfajában tökéletes.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Piknik Falatozó további értékelései

2017.10.16a párjával
Kiváló
Ezen a gyönyörű "nyári" napon (októberben!) mi is egy utcai asztalhoz ültünk ki (éppen megürült egy). Először is csodálni való a panoráma, másodszor - és nem mellékesen - teljesen rendben volt az ebéd, a kiszolgálás, az árak. A csülkös bableves és a rántott camambert igen ízletes volt. Bár...
Népszerű szállások a környéken
Patak Park Hotel Visegrád - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.02.01-ig
Patak Park Hotel Visegrád
31.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval