ZigZag: A szálloda étterme - Royal Club Hotel étterme Visegrád

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Tél >>  |  Wellness >>  |  Húsvét >>

Royal Club Hotel étterme Visegrád értékelése
18. helyezett a 21 visegrádi étterem közül

Értékelést írta:

Budapest
136 szállásértékelés 190 városban járt
3484 étteremértékelés 2398 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

A szálloda étterme

2015. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Immár harmadik alkalommal járt a család a Royal Club Hotelben, praktikus szempontok alapján félpanziós ellátással, így a reggelik és a vacsorák helyszíne a Hotel étterme volt. A reggli és a vacsora is svédasztalos büférendszerben fogyasztható el a mediterrán hangulatú, s elég tágas étteremben. Az asztalok elég közel vannak egymáshoz elhelyezve, így teltház esetén kissé zsúfolt.
Az ételkínálat bőséges, változatos, nem Tescos minőség, de nem is csúcs-gasztronómia. A gyerekekre is gondolnak, vannak olyan egyszerűbb, számukra is ismert "alap" ételek, amit ők is szívesen elfogyasztanak. Pl. minden este volt valamilyenfőzelék és tészta is.
Ami pozitívum, és a kisebb gyerekesek számára lehet praktikus megoldás, hogy ebédidőben kedvezményes déli menüt is készítenek (ez természetesen a félpanziós ellátáson felül értendő, és külön kell fizetni).
Negatívum, hogy a vacsoránál az italok ára - sör, üdítő, ásványvíz - nagyon drága, és persze ez sem foglaltatik benne a félpanziós ellátásban.

Ennyire tetszett:
Ételek / Italok:
Kiszolgálás: Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány: Átlagos
Tisztaság: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni ZigZag felhasználót?    Igen

Cím
2025 Visegrád
Fő utca 92.

Vélemények ZigZag felhasználótól

2020. február 9.
Évek óta működő, közkedvelt, önkiszolgáló, gluténmentes étterem az Ecseri úti metrómegálló közvetlen közelében, az emblematikus toronyház földszintjén, ahol a 90-es években - főiskolai diákéveim idején - egy talponálló kocsma üzemelt (legalábbis mi az iskolatársakkal csak inni jártunk ide), csak...

2020. február 9.
Zenében a New Wave a kedvenceim közé tartozik, kávézóban is bizalmat szavaztam nekik. Helyszín a Fény utcai piac mögötti északi üzletsor. A pultos/barista fiatalember a bejárat előtt dohányzott érkezésemkor, de azonnal abbahagyta, eldobta, pedig mondtam, hogy nem sietek, kivárom. A nem túl hosszú...

2020. február 9.
A Millenáris mellett található gluténmentes pékségnek ez a budai egysége, a pesti oldalon is van egy másik pékségük. A 2 kiszolgáló lány kedves volt, segítőkész, mosolygós. A kínálat a zárás előtt nem sokkal már eléggé le volt fosztva, a maradékból lehetett válogatni. Helyben leülésre, étkezésre...