Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Lánykérés az ország legszebb panorámája előtt...

Silvanus Wellness & Konferencia Hotel VisegrádSilvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád a térképen

Kiváló 2015. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egyszerű hétvégi wellnessezésnek indult, erre tanév közben - lévén pedagógusok - az őszi szünet kínált lehetőséget, no meg az akciós előfoglalási ajánlat.
Azt akartam, hogy amikor megkérem a párom kezét, a fotókon a hátteret az ország legszebb panorámája szolgáltassa. Több mint egy hónapon át kellett titokban tartanom az előkészületeket. Galád módon két kollégát is elcsábítottunk, akik szintén mit sem sejtettek. Ők lettek a nagy esemény megörökítői.
Október végén még csodás a táj, Kosztolányi sem tudna színesebb tintákról álmodni, ahogy a fák levelei búcsúznak az évtől. Ha semmi más szolgáltatás nem lett volna, mint hogy az ember kiülhet a teraszra egy csésze kávéval, s fertályóráig bámulhatja a vénséges Duna lassú vándorlását, kis túlzással már ez megérné az árát.
Maga az épület inkább patinás, mint modern, ám a szobánk minden igényt kielégített, a bútorok és "ruháik" a legújabb divat szerint lettek összeválogatva.
A svédasztalt nem skótok állították össze, így hamar előjött a kurucos virtus, mint mikor Móricz Kis Jánosa ki akarta enni a gazdáját a vagyonából. Ez nekünk sem sikerült, s a vacsora után remek gyógyírt jelentett a wellness-részleg. A külső medence ilyenkor már nem igazán ajánlatos, a jakuzziban ellenben nagy volt a forgalom.
Hozzá kell tenni, hogy ekkor már rózsaszínben láttuk a világot, hisz mögöttünk a kanyarodó Dunával megtörtént a lánykérés. A menyasszony némi habozás után mondott igent, azt hitte ugyanis, hogy csak vicc az egész. Magam is annyira meglepődtem, hogy kezemben a gyűrűvel elfelejtettem letérdelni.
Így írta hát be magát a Silvanus közös életünk történetének arany oldalára...
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Silvanus Wellness & Konferencia Hotel további értékelései

2024.02.23a párjával
Kiváló
Csodálatos hely , gyönyörű kilátással , az ételek fantasztikusak, mivel én glutén érzékeny vagyok bőségesen tudtam választani az ételek közül. Kiemelném a személyzetet akik roppant figyelmesek és odaadóak , csodálatos emberek köszönünk mindent egy élmény volt.Szuper csapatés igen igaz a mondás...
2023.10.04gyerekekkel
Nagyon sokszor láttam már fotókat a visegrádi Hotel Silvanusról, ami nagyon megtetszett, s elutaztunk mi is a családdal. A kültéri medencéből rálátunk a Duna kanyarra, amely lélegzetelállító és csodálatos. Már az is ha csak leülünk a fűbe és gyönyörködünk. Valódi élmény. A medencék picit hűvösek...
2023.09.29a párjával
Kiváló
Csodás helyen van, rengeteg látnivalóval. Fiatal, lendületes csapat, akik segítőkészek, lesik a vendég kívánságait. Kültéri medencéből gyönyörű kilátás a Dunakanyarra. A koktélokat kiválóan keverik :) A konyha kiváló, sokféle ételből lehet választani, étkezéseket a nyitott teraszon és a...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Patak Park Hotel Visegrád - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.02.01-ig
Patak Park Hotel Visegrád
33.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.29-ig
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt
39.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval