Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

szép hosszú hétvége

Silvanus Wellness & Konferencia Hotel VisegrádSilvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád a térképen

Kiváló 2015. májusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy hosszú hétvégét töltöttünk ebben a szállóban.Igaz lehet, hogy a közelben van a föld szív csakrája- bár nem vagyok épp egy ezoterikus alkat- de páratlan nyugalmat áraszt a környék, a csodálatos táj.Igazán harmonikusan simul bele az egész épület.
Ahogy írtam egy hosszú hétvégére érkeztünk az utoló munkanap estéjén.Jeleztem a hotelnek, hogy kicsit később érkezünk.Meglepetésemre azonnal válaszoltak, hogy a vacsora idejére mikor tudunk legkésőbb odaérni.A recepciónál nagyon kedvesen fogadtak, és előbb vacsorázni küldtek, hogy le ne maradjunk.Így még pontosan a vacsoraidő végére érkeztünk, kicsit rösstelve ezt.A személyzet nagyon kedvesen fogadott nem éreztük,hogy utolsók vagyunk ezen a kései órán.Még az ételek választáka is kifogástalan volt!Ezután gyorsan lezajlott a bejelentkezés és egy szép tágas szobába érkeztünk.Kellemes fények, szép bútorok, tisztaság.Elég hamar lepihentünk.Éjfél után arra ébredtünk, hogy éktelen csörömpölés közben üres üvegeket tolnak ki alattunk az udvaron.Ekkor derült ki, hogy a szobánk a konyha gazdasági bejárata felett van.Reggel szóltam emiatt, és így tudtam meg, hogy mi egy standard szobát foglaltunk, de a szálló egy superior szobát adott nekünk,ellensúlyozva a szoba kis hátrányát.Ez igazán szép gesztus volt tőlük.Egyébként később már halkabbak, voltak az esti rakodások.Viszont bőven kárpótolt minket a délelőtti órákban a cukrászatból felszálló csodás illat!
Szerencsénkre gyönyörű napos meleg időnk volt, így tudtuk élvezni a szabadtéri fürdőt és a szép napozókertet.Tetszett, hogy aki grillezni akart szép kiépített helyen megtehette, a személyzet hathatós segítségével.
Mind a kinti, mind a benti medencék állapota jó volt.Bár a pezsgőfürdő lehetne kicsit nagyobb.Kellemes volt a vízitorna is.
Többféle masszázst is kipróbáltam, naqyon jó volt.
Az aromakamra és a többi wellnes szolgáltatás is nagyon megnyerte a tetszésünket.
Az étterem kicsit szűkös, bár erről inkább a tervezők tehetnek. A kilátás és az ételek minősége és választéka viszont magáért beszél.
Jó, hogy szinte karnyújtásnyira van a fellegvár és a gyönyörű erdei sétautak.
Azt hiszem, hogy mindent összevetve egy igazán kitünő szállodában voltunk, mindenkinek szívesen ajánlanám!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Silvanus Wellness & Konferencia Hotel további értékelései

2024.02.23a párjával
Kiváló
Csodálatos hely , gyönyörű kilátással , az ételek fantasztikusak, mivel én glutén érzékeny vagyok bőségesen tudtam választani az ételek közül. Kiemelném a személyzetet akik roppant figyelmesek és odaadóak , csodálatos emberek köszönünk mindent egy élmény volt.Szuper csapatés igen igaz a mondás...
2023.10.04gyerekekkel
Nagyon sokszor láttam már fotókat a visegrádi Hotel Silvanusról, ami nagyon megtetszett, s elutaztunk mi is a családdal. A kültéri medencéből rálátunk a Duna kanyarra, amely lélegzetelállító és csodálatos. Már az is ha csak leülünk a fűbe és gyönyörködünk. Valódi élmény. A medencék picit hűvösek...
2023.09.29a párjával
Kiváló
Csodás helyen van, rengeteg látnivalóval. Fiatal, lendületes csapat, akik segítőkészek, lesik a vendég kívánságait. Kültéri medencéből gyönyörű kilátás a Dunakanyarra. A koktélokat kiválóan keverik :) A konyha kiváló, sokféle ételből lehet választani, étkezéseket a nyitott teraszon és a...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Patak Park Hotel Visegrád - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.02.01-ig
Patak Park Hotel Visegrád
39.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval