Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csalódás a visegrádi Silvanus Hotel szolgáltatásainak minőségében

Silvanus Wellness & Konferencia Hotel VisegrádSilvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád a térképen

Átlagos 2016. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 12.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A hotel festői természeti környezetben található, ám már az érkezéskor apró bosszúságként jelentkezik a parkolási megoldás. Bár manapság egyre gyakoribb parkolási díjat felszámolni, ennek ellenére mégis cikinek tartom, hogy egy négycsillagos hotel a saját parkolójában parkolási díjat kér, nincs beépítve a szolgáltatás díjába. Ráadásul a parkolójegy értékesítése nagyon kezdetleges, a recepción kell kivárni a sort, hogy érvényesítse a személyzet a jegyet, ha el akarjuk hagyni a parkolót.
A recepcióra történő bejutás nem akadálymentesített, lépcsősoron kell felcipelni a bőröndöket. A recepciós személyzet és rajtuk kívül néhány régi vágású alkalmazott rendkívül készséges, de az alkalmazottak jelentős része azonban nem. Az uszodai alkalmazott pl. háromnegyed kilenckor elképesztő stílusban közöli a vendégekkel, hogy "Ki lehet jönni a medencéből, mert 9-kor zárok!", vagy az egyik éttermi felszolgáló a terítés lapvető szabályaival nincs tisztában, vagy egyszerűen nem köszönnek az alkalmazottak a vendégeknek...

A szobába érkezve bűz fogad, ami a padlószőnyegből párolog. Tüzetes nézelődés után nyilvánvalóvá válik az ajtókilincsre kitehető ikonokból, hogy itt kutyával is meg lehet szállni, egyből tudatosul, mi a bűz oka.
A pótágy tábori ágy minőségű, olyan kemény, hogy egy órai rajta fekvés derékfájdalmat okoz. Bár miután a recepción reklamálunk, egy minőségi matrac rátételével orvosolják a problémát.


A gyönyörű panorámalift olyan hektikusan működik, hogy a vendégek inkább a lépcsőt használják, pláne, mikor a takarító személyzet felsorakozik a sok-sok fémkocsival, mert nincs személyzeti lift kialakítva, s itt szállítják a szennyest is.

Az étteremben kedves fogadtatásban van része a vendégeknek, udvariasan asztalhoz vezetnek bennünket, az italrendelés felvétele gyors, készséges. Ám ami az ételválasztékot illeti, meglepő egy négycsillagos étteremhez képest. Úgy érzi az ember, mintha vegetáriánus étteremben lenne, jó ha van 4 olyan étel, amely húst is tartalmaz.
Az étteremben szűkös a hely, alig lehet közlekedni a székek között.

A wellness részleg szaunasora kis kapacitású, sorba kell állni ha szaunázni szeretnénk. A masszázsszalonban azonban minőségi szolgáltatásban részesülünk.

Az alagsorban teke, biliárd, ping-pong asztal vár bennünket, kellemes szórakozást biztosítva.

Összességében tekintve nem ár-értékarányos a szolgáltatás, 4 csillag helyett csupán 3 csillagos; a szálloda belső tereinek kialakítása finoman szólva eklektikusnak mondható, stíluskavalkád felsőfokon, olykor ízléstelenül.

A kiváló minőségű reklámfotók alapján megszületett előzetes várakozás után csalódás ért bennünket, biztosan nem fogok máskor ebben a hotelben megszállni, és az ismerőseimnek sem fogom ajánlani.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló

Silvanus Wellness & Konferencia Hotel további értékelései

2024.02.23a párjával
Kiváló
Csodálatos hely , gyönyörű kilátással , az ételek fantasztikusak, mivel én glutén érzékeny vagyok bőségesen tudtam választani az ételek közül. Kiemelném a személyzetet akik roppant figyelmesek és odaadóak , csodálatos emberek köszönünk mindent egy élmény volt.Szuper csapatés igen igaz a mondás...
2023.10.04gyerekekkel
Nagyon sokszor láttam már fotókat a visegrádi Hotel Silvanusról, ami nagyon megtetszett, s elutaztunk mi is a családdal. A kültéri medencéből rálátunk a Duna kanyarra, amely lélegzetelállító és csodálatos. Már az is ha csak leülünk a fűbe és gyönyörködünk. Valódi élmény. A medencék picit hűvösek...
2023.09.29a párjával
Kiváló
Csodás helyen van, rengeteg látnivalóval. Fiatal, lendületes csapat, akik segítőkészek, lesik a vendég kívánságait. Kültéri medencéből gyönyörű kilátás a Dunakanyarra. A koktélokat kiválóan keverik :) A konyha kiváló, sokféle ételből lehet választani, étkezéseket a nyitott teraszon és a...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Patak Park Hotel Visegrád - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.02.01-ig
Patak Park Hotel Visegrád
31.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval