Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mázlink volt

Vár Hotel Kastélyszálló VisegrádVár Hotel Kastélyszálló Visegrád a térképen

Gyenge 2015. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. szeptember 26.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Mármint az időjárással. A kellemes sétaidő ugyanis lehetővé tette, hogy csak a legszükségesebb időt töltsük a szállóban.
A szobánk egy földszinti egérlyuk volt, kilátással a kerthelyiség sarkában lévő grillsütödére. (1. kép) Az ablakon kinézve láthattuk, milyen ügyesen bánik a szakács a klopfolóval. Bár ezt kép nélkül, csak a hangból is el tudtuk képzelni... Az igazi, beltéri konyha az alagsorban volt, a szobánk bejárata pedig az oda vezető lépcső tetején. Szellőztetésről szó se lehetett, mert minden irányból dőlt be az ételszag. A szoba a szekrénnyel és az ággyal tele is volt, nem hogy asztal, de egyetlen szék sem fért be. Csak az ágy szélére lehetett leülni, mármint az egyik ágy szélére, mert az ablak felőli olyan közel volt a falhoz, hogy épp hogy le tudtam szállni róla, de a zoknim már nem tudtam felhúzni a saját ágyam szélén ülve, mert nem volt annyi hely, hogy előre hajoljak.
Természetesen hűtő se fért a szobába, de legalább a nem létező minibár árjegyzékét megkaptuk. Szerencsére nem volt kánikula (mázlink volt), így nem hiányzott annyira, hogy nem tudtunk egy üveg vizet behűteni.
A "wellness" a varázsszó, aminek beugrik a pihenni vágyó. Hát, az itt nincs. Van egy medence, aminek a vize még úszáshoz is hideg, kicsi is, dagonyázásra, üldögélésre meg végképp alkalmatlan. (2. kép) Szóval aki azzal a tervvel érkezik, hogy ha szakad az eső, legfeljebb áztatja a fájós csontjait a medencében, az jól megjárja. Márpedig legtöbb ember ezért választ "wellness" hotelt.
A jakuzzi viszont tényleg működik! Ülni a meleg, bugyborékoló vízben és nézni a Dunát, igazán pompás. Egyszer mi is befértünk, mázlink volt. Persze nem illik hosszasan kisajátítani, hiszen a négyszemélyes kis alkalmatosságon osztozik a kb. húsz szobás hotel vendégserege.
A reggeli és a vacsora bőséges és ízletes volt, a személyzet kedves és udvarias. A tisztaság megfelelő.
Ha az időjárás a négy fal közé kényszerített volna bennünket, alighanem hazajövünk az első nap, hiszen a hotelben még kényelmesen leülni és olvasgatni se tudtunk volna, nemhogy wellnessezni. Valószínűleg vannak kényelmesebb szobák is, de én csak a saját tapasztalataimról mesélhetek. Ezért nem ajánlom senkinek ezt a hotelt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:
Elhelyezkedés:
Fényképek (2)
Vár Hotel Kastélyszálló Visegrád - EgyébVár Hotel Kastélyszálló Visegrád - Wellness

Vár Hotel Kastélyszálló további értékelései

2020.09.25a párjával
Gyenge
Szeptember 21-23. között voltunk a Vár Hotel 26-os "szobájában", 42. házassági évfordulónkat szerettük volna felejthetetlenné tenni. Sikerült, mert ilyen alacsony színvonalú szálláson, ennyi pénzért még nem jártunk.A szobánk a tetőtérben volt, kb. 10 m2, egy tetőtéri (nem működő ) és egy kb. 0,8...
2019.10.15a párjával
Szörnyű
Már belépéskor a recepción elnézést kellett kérniük a kupleráj miatt ami a pulton volt. A szoba kulcs bazi nehéz kulcstartón volt. A szoba egyáltalán nem tágas,semmi hely nincs benn, vagy szék ahova esetleg a táskákat letudnánk tenni. Kilátás nincs, egy pici ablak van, amin koszos szúnyoghálón át...
2019.06.24a párjával
Most június elején töltöttünk két éjszakát a hotelban férjemmel. Nagyon meleg volt, ezért a tetőtéri szobában is. A személyzet kedves udvarias, szolgálatkész volt. Az ételek finomak, ízletesek voltak. A Wellness részlegben is hűsöltünk este a túrák után. Egyik nap hajókiránduláson is voltunk....
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Patak Park Hotel Visegrád - Két éjszakás ajánlat félpanzióval
Két éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.02.01-ig
Patak Park Hotel Visegrád
68.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval