Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ajándék út…hiányoságokkal

Vár Hotel Kastélyszálló VisegrádVár Hotel Kastélyszálló Visegrád a térképen

Átlagos 2017. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. március 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Karácsonyra kaptuk ajándékba a „Téli varázs” elnevezésű csomagot, ami a leírás szerint tartalmazott 2 éjszakát/félpanzióval, pezsgő bekészítést és 2*30 perces ajándék masszázst.
Sem pezsgőt nem kaptunk sem masszázs nem volt…nem szóltunk érte, mert megvoltunk e nélkül is…meg hát milyen az, hogy én szólok, hogy az ajándékokkal mi a helyzet?
A személyzet alapvetően kedves volt…bár a reggelinél és vacsoránál a kiszolgáló hölgyek lehettek volna kissé mosolygósabbak.
A reggeli és a vacsora jó közepes színvonalú, bőséges. A pékárú nagyon finom és friss, viszont a karaj hús mindkét vacsoránál kissé rágós volt.
A menü választásos étkeztetés kicsit fura, előnye, hogy biztosan friss ételt kaptunk, hátránya a kisebb választék ( vagy valami tojás ételt reggeliztünk, vagy virslit, vagy hidegtálat – sajnos csak ehhez jár zöldség)
A szállóda nem érdemel 3 csillagot, mert ha én light colát kérek és kihoznak helyette sima colát, alap, hogy visszaviszik kicserélni…itt sajnos nem…így ihattuk amit nem igazán szeretünk, ráadásul ezt külön fizettük is.
A szoba parányi, elsőre hangulatos, szépen berendezett, másodjára már vannak hiányoságok. A bútorok több helyen is sérültek, a fürdőszobát komplett fel kellene újítani ( repedt mosdó , vízköves csaptelepek).
A zuhanyzóban a nyomás katasztrofális, hajat mosni nem lehet. A szobában és az egész hotelben erőteljes konyhaszag terjeng.
A wellness részleg szép, de itt is vegyes érzésünk volt. A jakuzzi szuper jó, melegvízű, tiszta, látszik rajta, hogy új.
Nagyon jó megoldás, hogy kint van a szabadban és mivel kevesen voltak a szállóban kettesben tudtuk használni.
A medence melegvízű, szintén nagyon kellemes. Viszont az infrakabin első nap csak félig működött ( csak az egyik oldala fűtött), második nap meg egyáltalán nem üzemelt.
A sószoba mint olyan nem létezett, az ajtaja elé növények voltak betolva. Illetve nekünk nagyon hiányzott a finn szauna és a gőz.
Így a wellness lényegében egy jakuzzi és egy medence.
A leírt sok hiányosság ellenére igazán jól éreztük magunkat, Visegrád gyönyörű!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (18)
Vár Hotel Kastélyszálló Visegrád - KörnyékVár Hotel Kastélyszálló Visegrád - Külső képVár Hotel Kastélyszálló Visegrád - Külső képVár Hotel Kastélyszálló Visegrád - VendéglátásVár Hotel Kastélyszálló Visegrád - VendéglátásVár Hotel Kastélyszálló Visegrád - VendéglátásVár Hotel Kastélyszálló Visegrád - BelsőVár Hotel Kastélyszálló Visegrád - WellnessVár Hotel Kastélyszálló Visegrád - VendéglátásVár Hotel Kastélyszálló Visegrád - SzobákVár Hotel Kastélyszálló Visegrád - VendéglátásVár Hotel Kastélyszálló Visegrád - VendéglátásVár Hotel Kastélyszálló Visegrád - SzobákVár Hotel Kastélyszálló Visegrád - SzobákVár Hotel Kastélyszálló Visegrád - SzobákVár Hotel Kastélyszálló Visegrád - SzobákVár Hotel Kastélyszálló Visegrád - SzobákVár Hotel Kastélyszálló Visegrád - Külső kép

Vár Hotel Kastélyszálló további értékelései

2020.09.25a párjával
Gyenge
Szeptember 21-23. között voltunk a Vár Hotel 26-os "szobájában", 42. házassági évfordulónkat szerettük volna felejthetetlenné tenni. Sikerült, mert ilyen alacsony színvonalú szálláson, ennyi pénzért még nem jártunk.A szobánk a tetőtérben volt, kb. 10 m2, egy tetőtéri (nem működő ) és egy kb. 0,8...
2019.10.15a párjával
Szörnyű
Már belépéskor a recepción elnézést kellett kérniük a kupleráj miatt ami a pulton volt. A szoba kulcs bazi nehéz kulcstartón volt. A szoba egyáltalán nem tágas,semmi hely nincs benn, vagy szék ahova esetleg a táskákat letudnánk tenni. Kilátás nincs, egy pici ablak van, amin koszos szúnyoghálón át...
2019.06.24a párjával
Most június elején töltöttünk két éjszakát a hotelban férjemmel. Nagyon meleg volt, ezért a tetőtéri szobában is. A személyzet kedves udvarias, szolgálatkész volt. Az ételek finomak, ízletesek voltak. A Wellness részlegben is hűsöltünk este a túrák után. Egyik nap hajókiránduláson is voltunk....
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Patak Park Hotel Visegrád - Két éjszakás ajánlat félpanzióval
Két éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.02.01-ig
Patak Park Hotel Visegrád
68.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval