GabiKriszti étterem értékelései

Értékelései
14
23
37
27
6
0
334

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg GabiKriszti értékeléseit!

Olvasd el GabiKriszti étterem értékeléseit!

GabiKriszti értékelései

Rózsás lett a hangulatunk -

Rózsa Étterem Mezőkövesd

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Miután eldöntöttük, hogy eljövünk Zsóry fürdőbe sokat keresgéltem a környéken és a 3-as út mentén valami klassz kis csárdát vagy éttermet. A NET-es értékeléseket olvasgatva ez tűnt a leginkább szimpatikusnak. . . és valóban jól beválasztottam, kiváló étterem. Csütörtök délután csak két asztalnál ültek vendégek, szinte üres étterembe érkeztünk.
Megosztom
Finom kolbász a műhelyből -

Lakatos Műhely - Belvárosi Piac Budapest

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 21. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon ötletes a hely elnevezése, figyelem felkeltő. Mert vajon mit keres a piaci kajáldák között egy „lakatos műhely”? Nagyon is ott a helye, mert - a névadó - Lakatos Márk étkezdéje jól sikerült. Ízletes paprikás kolbász, ropogós békebeli kenyér, érdekes saláták. Nekem egyedül a saláta, nem volt 5 pontos, mert lencse is volt benne és az nem a kedvencem.
Megosztom
Érdekes vacsora középkori díszletek között -

Sir Lancelot Középkori Lovagi Étterem Budapest

2018. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. március 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Két ünnep között, 4 főre - asztalfoglalással érkeztünk egy délutáni vacsorára. A „becsekkolás” fura volt. Az étterem bejáratában áll egy hölgy, aki fogadja a vendégeket, majd walkie talkie-val beszól az étterembe, hogy ki érkezett. Nekünk 4-5 percet is kellett kabátban ácsorogva várni, mire végre jött a válasz, hogy bebocsájtást nyertünk.
Megosztom
Többet vártunk -

Cupákos Budapest

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Több helyen ( TV-ben, NET-es értékelésekben és cikkekben) hallottunk/olvastunk már erről a bisztróról. Leginkább dicsérik ezt az éttermet, ezért mi is rég ki akartuk próbálni. Így amikor arra volt dolgunk, betértünk egy ebédre. Csalódás volt. A felszolgálás vegyes, mert a hölgy nagyon kedves volt, a férfi pincér viszont mogorva.
Megosztom
2018. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. július 5.
Többször jártunk már itt, mindig reggelire ültünk be a teraszra. Nagyon finom a melegszendvics, amiből a sonkásat szoktuk rendelni. Hozzá finom limonádét iszunk. Hangulatos a terasz, sok szép növény és virág van a kőfalon. Modern és kényelmes fémvázas bútorokkal van berendezve. Napos időben is kellemes, mert árnyékolható a kinti rész.
Megosztom
Prémium kategoriás rántott hús -

Buja Disznók - Belvárosi Piac Budapest

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Végre mi is eljutottunk ebbe a klassz street food vendéglátóipari egységbe. Természetesen a híres rántott húst kóstoltuk meg. Valóban nagyon finom, abszolút a régi vasárnapi ebéd feeling jött elő. A húsi irdatlan nagy, a krumpli saláta viszonylag kicsi. . . miután csak ettük , ettük és ettük. . . sikerült az egész szeletet megenni.
Megosztom
A vendéglátás magasiskolája! -

Vitorlás Bisztró Keszthely

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 14.
Amikor keszthelyi éttermet kerestem, olvastam, hogy ez a hely más mint a többi strandbüfé és, hogy bekerült a TOP10 Balaton kiadványba. Ez nem egy strandétkezde, hanem egy kiváló, újszerű, elragadó bisztró. . . amint a nevében is benne van. A kiszolgálás extra kedves, udvarias és gyors. . . érződik az egész hely hangulatán, hogy ez egy igazi, modern, mai családi vállalkozás.
Megosztom
Kötelező belvárosi sörözés -

Zappa Cafe Budapest

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 13.
Évek óta ha kedvünk szottyan egy kis belvárosi sörözgetésre, mindig ide szoktunk eljönni. A Mikszáth tér hangulata zseniális. Nyüzsgő, élettel teli, de a város zajától mentes hely, minden korosztály számára. A kiszolgálás kedves, udvarias és gyors. A csapolt sörök nagyon finomak és a kánikulában is jéghidegek. A tisztaság is rendben van. Visszatérünk ide.
Megosztom
Nem rossz…de van még hova fejlődni -

BVSC Sportbisztró Budapest

2018. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. április 11.
2017 nyarán végre megnyitotta a Pálya étterem helyén a BVSC a saját éttermét. Kellett ide egy jó kis hely…úszás után hiányzott, hogy nincs hova betérni falatozni. A párom rántott sajtot evett, ami rendben volt, de ez egy alap elvárás - bárhol. Idősebb rokonunk pizzát rendelt - ezt mi is megkóstoltuk - vékony tésztájú , jól sütött és a feltét finom.
Megosztom
Nagyon hangulatos Vendéglő...kissé gyenge ízekkel -

Kakukk Vendéglő Budapest

2017. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. november 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Családi születésnapi buli keretében asztalfoglalással érkeztünk az étterembe. A személyzet magas színtű vendégvárás/látásról tett tanúbizonyságot. Amikor lefoglaltuk az asztalt, kértük, hogy ha lehet - kicsit szeparált asztalt kérünk. A kérésünket figyelembe vették és egy nagyon jó asztalt kaptunk, ami a 7 fős volt családunk minden tagjának megfelelt.
Megosztom
4 oldalon / 37 találat


TérképX