Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

remek hétvége a zalacsányi Batthyány kastélyszállóban

Batthyány Kastélyszálló ZalacsányBatthyány Kastélyszálló Zalacsány a térképen

Kiváló 2013. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2013. október 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A szálló patinás, otthonos, meghitt, nem hivalkodó. A személyzet rendkívül figyelmes, segítőkész volt, minden elismerés megilleti a recepciót és a pincéreket, és a takarítószemélyzetet is. Tisztaság volt. A reggeli és vacsora bőséges, nagyon finom, változatos, minden, mi szem-szájnak ingere.
A hiányosságok: a szobában nem volt hűtőszekrény, poharat sem helyeztek el, így a fürdőszobait kellett igénybe venni. A vizes ruhák elhelyezésére nem volt elegendő akasztó. A tévé olyan kicsi, hogy nagyítóval kellett volna nézni. Magyarul csak a közmédia és a két kereskedelmi, + Echo tévé, hó lett volna esetleg National Geo., vagy Sprectum vagy hasonló. Viszont van Al Jaasira - ha jól írom - és orosz, német angol és Eurosport.
A jakuzzit nem igazán lehetett igénybe venni, mivel volt, aki órákra befeküdt. Ez persze nem a szálló hibája. Viszont a medencébe csinálhatnának még egy jakuzzi szerű kismedencét, mert az egy mindig foglalt, sokáig kellett lesni, hogy beleférjen az ember, kivéve a délelőttöt.
Ami viszont kellemetlen volt: a fürdőszobában csak kád volt, ami zuhanyozásra veszélyes, mivel az alja is gömbölyű, nem lehet benne megállni rendesen. Fürödni pedig szintén nem lehet max gyerekeknek és anorexiásoknak, olyan kicsi. Idősebb bele sem tud lépni, mert olyan magas a pereme. Nem gondoltuk, hogy ennyire használhatatlan lesz a kád, ezért nem kértünk előre zuhanyozós szobát, mint megtudtuk, van néhány ilyen is.
Az akcióban kinált extráknak nyoma sem volt ( arcmasszázs, vagy gyümölcskosár a szobában, igaz, reggelinél és vacsoránál volt gyümölcs.
Összességében mindenkinek ajánlom, mi is visszamegyünk, mert nagyon jól éreztük magunkat, csak zuhanyozós szobába. Ja, és nincs lift, így csak a földszintet ajánlom azoknak, akiknek nehezére esik lépcsőt mászni, mert jó magas az emelet.
Szemben épül már Sz. golfpályája, remélem nem fogja a tervezett monstre szállodáival odazúdítani sznobok tömegét, mert az nagyon rontaná a szálló és a környék fílingjét és közlekedését.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Batthyány Kastélyszálló további értékelései

2022.12.28gyerekekkel
Kiváló
Karácsonyi kikapcsolódás egy 3 évessel - tökéletes helyen voltunk, 6*-os kiszolgálással. Szakmabeliként tudjuk, milyen az ünnepi időszakban a személyzetnek dolgozni, de az ott dolgozók mindent megtettek a kényelmünk érdekében. Finom és változatos ételek, kedves, személyre szóló kiszolgálás várt...
2022.05.09gyerekekkel
Mi a zalacsányi kastélyhoteltől különálló kúria részben kaptunk szobát. Nagyon kényelmes tágas szoba a parkra nézett. A félpanziós étkezés ebben az épületben volt. A nagy teraszon fogyasztottuk el a koktélunkat. A wellness részleg nem nagy a főépületben található. Jóga foglalkozást is tartottak,...
2022.04.15a párjával
Gyenge
Reggelizés kezdésnél sok mindenre várni kell. A kávégépben csak kávé van, ami 3 féleképpen van hígítva. A pincér hölgy nem ért magyarul, nem tudja pl. mi a villa. A szoba: különböző bútorok, nyeklő székek, a kastély jelleget csak egy gusztustalan üveg (?) csillár szimbolizálta. 4 csillagot...

A Batthyány Kastélyszálló legnépszerűbb csomagjai

Batthyány Kastélyszálló Zalacsány - Pünkösd (min. 1 éj)
Pünkösd
41.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
05.16-20.
Batthyány Kastélyszálló Zalacsány - Augusztus 20.
Augusztus 20.
Kérd ajánlatunkat!
08.15-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
47.700 Ft / 2 fő / éj-től csodás félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Karos Spa Zalakaros - Élmény, mosoly, kikapcsolódás
Élmény, mosoly, kikapcsolódás
2026.01.03-ig
Hotel Karos Spa Zalakaros
111.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval