Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kellemes hétvége a kúriában

Batthyány Kúria ZalacsányBatthyány Kúria Zalacsány a térképen

2015. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. szeptember 29.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy remek hétvégét töltöttünk el a Kúrián. A berendezés modern és eleganciát sugárzó, a szoba jól felszerelt és kényelmes volt.
A wellness részleg a kastély épületében található, ahova a szálloda parkján keresztül kell átsétálni. Az idő sajnos rossz volt, de a park így is gyönyörű.
A wellness részleg nem túl nagy, ha rossz időben sok vendég szeretné igénybe venni, akkor hamar elfogynak a nyugágyak. Az élménymedence kissé "kopott", de még így is szép és teljesen élvezhető. A pezsgőmedencében négyen kényelmesen el lehet férni és külön pozitívum, hogy a vendég indíthatja be a pezsgőmedencét. Csak egy szauna van, de az viszonylag tágas és a szauna szeánsz beletartozik az alapszolgáltatásba.
A kúria ebédlője kicsi, jó idő esetén nyilván megnyitják a teraszt és akkor kényelmesebben el lehet férni, de most láttunk egy nagyobb asztaltársaságot, akiknek várni kellett a vacsoránál.
A vacsora kiváló volt, (kifejezetten ízletes ételek) a hely színvonalának megfelelő. A reggeli lehetett volna változatosabb, habár így ízletes volt. Az is tetszett, hogy az étkezőben folyton halk zene szólt.
A személyzet előtt le a kalappal, végig nagyon kedvesek és figyelmesek voltak a recepciótól kezdve a wellnessig. A páros aromafürdőt is csak ajánlani tudom.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:

Batthyány Kúria további értékelései

2019.03.14a párjával
Kiváló
Nagyon jó volt sőt kiváló! Mindennel meg voltunk elégedve. Standard franciaágyas szobát kértünk, de helyette lakosztályt kaptunk, jakuzzival. A környezet szép és a parkban a fák alatt jókat lehet sétálni. Kúria tiszta, a személyzet kedves és udvarias. A reggelik és a vacsorák finomak. Talán...
2018.12.27barátokkal
Kiváló
2018.Szeptember elején jártunk a kúriában amit már harmadik alkalommal tettünk, de most barátainkat is el csaltuk. Csendes ,nyugodt környezett. Még ilyenkor is fürödtünk a kinti medencében. Az ételek is nagyon finomak.A kiszolgálással és a személyzettel is meg voltunk elégedve. Tiszta....
2018.05.28a párjával
Kiváló
Május elején, nyári melegben voltunk a kúriában. Jól esett érkezés után a közeli szabadtéri, tiszta medencében úszkálni, később átmentünk a kastélywellnessbe is. Ott nagyobb az úszómedence és pár élményelemmel (amiből nem mind működött) bíró fedett medence, szauna van. A túl forró jacuzzit kivéve...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Batthyány Kúria Zalacsány - Varázslatos Kastélyélmény
Varázslatos Kastélyélmény
2024.12.19-ig
Batthyány Kúria Zalacsány
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
81.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval