2025. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. július 22.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Általában elfogadható a menü választék, de már korábban is kaptunk nem asztalra való ételt.
Ha többen megyünk be, akkor leveses tálat raknak az asztalra, amiből tetszés szerint lehet merni.
Múlt hét pénteken egyedül bementem (mert ez esett útba), hát nagyon megbántam. Pénzkidobás volt.
Mivel egyedül mentem, a pincérlány egy üvegtálkában adott babgulyásnak titulált valamit, amiben 3 apró kis hús volt, rengeteg pici sárgarépa kocka (szinte az egész ebből állt), pár szem bab és valami zsíros lötty. Közben akik ketten mentek, azok elé nagy tál levest rakott tele hússal, babbal és nem a sárgarépáé volt a főszerep.
De aki egyedül ment és azt mondta, hogy majd jön a férje (aki egyébként nem jött), az elé is nagy tál levest rakott tele hússal, babbal.
Szóltam a pincérlánynak, hogy ez így nincs rendben, erre azt mondta, hogy aki egyedül jön, annak ez jár. Csak azt nem értem, hogy a másik asztalhoz (ahol szintén egyedül volt a hölgy, csak az állítólagos férjére várt, aki olyan, mint a Colombo felesége, csak hírből létezik) miért kapott tál levest tele mindennel.
Közben az én asztalomhoz is leültek ketten, akik szintén tál levest kaptak. Amikor a nő merített, púposan volt a hús a merítőkanálban, majd újra merített ilyent. Bennem pedig forrt az indulat.
A második is borzalmas volt. Valami karaj fűszeres kéregben. Ilyen száraz húst én még nem ettem. Mellé ecetes lilahagymás, ecetes krumplisalátát írtak, ami nagy karika főtt krumpliból állt, az ecetet halványan lehetett érezni, de lilahagyma nem volt rajta.
Nem értem, hogy a zsíros sárgarépás löttyért (ami kb 3 dl volt) és a száraz hús, főtt krumpli ecetes beütéssel menüért miért kértek pénzt. Az ilyent a disznók elé szokták dobni.
Felháborít, hogy ilyen megkülönböztetést tesznek az étkezők között.
Majd legközelebb (bár nem tudom, hogy ezek után bemegyek-e még oda) én is azt hazudom ha egyedül leszek, hogy jön a férjem és akkor nemcsak sárgarépás zsíros löttyöt kapok.
A fűszeres kéregben sült karajt lilahagymás ecetes krumplival pedig senkinek sem ajánlom, mert az valójában száraz hús ecetes beütésű főtt krumplival.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Véndiófa Étterem további értékelései
2019.01.17gyerekekkel
![]()
Idén január elején voltam lányommal és két unokámmal ebédelni.Az ételek finomak voltak,megfelelő mennyiség és minőség,unokáim is kaptak nekik való adagokat.Gyors volt a kiszolgálás,a leves meleg,az ital hideg volt.A fizetés is gyorsan megtörtént,a pincérek udvariasak voltak,jót tett a vendéglőnek...
2018.08.24csoporttal
![]()
3 éjszakát töltöttünk csoporttal Zalaegerszegen, ismerkedtünk az Őrség látnivalóival.az étkezés (reggeli,vacsora) a Véndiófa étteremben lett rendelve, mivel a szállásunkhoz közel volt. Első benyomás az volt, hogy rendkívül tágas az étterem, kényelmesen elfért a csoport, s még más vendégek is. A...
2018.04.11gyerekekkel
![]()
A lazacuk spenótos gnocchival kihagyhatatlan, és megunhatatlan! Az egész család imádja! Csak ajánlani tudom mindenkinek!A kiszolgálás gyors és készséges. Több éve alkalomszerűen járunk, sose csalódtunk még a minőségben. Nyáron kiülős, a gyerekek nagy örömére van játszási lehetőség. Ár-érték arány...
Willis Hotel Business & Wellness Zalaegerszeg
72.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől büféreggelivel
94.800 Ft / 2 fő / 2 éjtől bőv. félpanzióval
Hunguest Bük Bük, Bükfürd?