Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Elfogadható szállás központi helyen

Beck's Corner Motel ZalaegerszegBeck's Corner Motel Zalaegerszeg a térképen

Átlagos 2015. áprilisban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2015. április 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Zalaegerszeg Belvárosában is - sok vidéki nagyvároshoz hasonlóan - fizetős lett a parkolás, talán így pattant ki a tulajdonosok fejéből a gondolat, hogy egy parkolóházat építtessenek ide, s egy érdekes árukapcsolásként a parkolóház tetején egy motel, illetve egy étterem is kialakításra került. Maga az épület újszerű, néhány éve épülhetett, érdekes az építészeti megoldás, kerek vörös toronyként emelkedik a motel épülete. A 10 szobából 8 a 2. emeleten található, további 2 szoba a harmadikon, a tetőtérben. Bár elvileg van lift a parkolószintről a másodikra, csak elvileg, mert a ráragasztott papírról értesültünk, hogy a lift nem üzemel, és az ott töltött 3 nap alatt sem javították meg, szerelőt sem láttunk.
A szobákat kártyával lehet nyitni, a berendezés egyszerű, egy rosszul elhelyezett tévé (bár nem vagyok magas, de 2-szer is sikerült lefejelni), egy franciaágy, szekrények rengeteg sok fogassal és egy kerek asztal 2 székkel.
A fürdőszoba tiszta és rendezett volt, piros-szürke színvilággal, egész jól nézett ki. A fürdőben csak zuhany van. Ami nagyon zavaró volt, hogy az elszívó folyamatosan zúgott, nem lehetett lekapcsolni. Egy idő után megszoktam, és szerencsére nem sok időt töltöttünk a szálláson.
A reggelit a parkoló másik felén lévő másik toronyban szolgálták fel, amelyet kizárólag a nyitott teraszon keresztül lehet megközelíteni, ami rossz időben, esőben nem túl praktikus. A reggelit felszolgálják, étlapot nem láttam, megkérdezik, ki mit szeretne. Egyik reggel ham and eggs-t kértünk (3 tojásból készült), a másikon hidegtálat, ami sonkát, szalámit, kolbászt, sajtot, némi zöldséget tartalmazott.
1 pohár narancslé (max 12%-os, de lehet, hogy sokat mondtam) és 1 meleg ital jár a reggelihez, valamint zsemle. Egyéb pékáru nem volt.
Árban elfogadható, kb. 10.000 Ft volt egy éjszaka a reggelivel együtt, a parkolásért nem kellett fizetni.
Közlekedés szempontjából nagyon jó helyen van, minden megközelíthető pár perc alatt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (21)
Beck's Corner Motel Zalaegerszeg - VendéglátásBeck's Corner Motel Zalaegerszeg - BelsőBeck's Corner Motel Zalaegerszeg - KörnyékBeck's Corner Motel Zalaegerszeg - VendéglátásBeck's Corner Motel Zalaegerszeg - KörnyékBeck's Corner Motel Zalaegerszeg - VendéglátásBeck's Corner Motel Zalaegerszeg - VendéglátásBeck's Corner Motel Zalaegerszeg - VendéglátásBeck's Corner Motel Zalaegerszeg - SzobákBeck's Corner Motel Zalaegerszeg - BelsőBeck's Corner Motel Zalaegerszeg - SzobákBeck's Corner Motel Zalaegerszeg - SzobákBeck's Corner Motel Zalaegerszeg - SzobákBeck's Corner Motel Zalaegerszeg - SzobákBeck's Corner Motel Zalaegerszeg - Külső képBeck's Corner Motel Zalaegerszeg - Külső képBeck's Corner Motel Zalaegerszeg - Külső képBeck's Corner Motel Zalaegerszeg - KörnyékBeck's Corner Motel Zalaegerszeg - Medence/kertBeck's Corner Motel Zalaegerszeg - Külső képBeck's Corner Motel Zalaegerszeg - Szobák
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Willis Hotel Business & Wellness Zalaegerszeg - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2026.03.11-ig
Willis Hotel Business & Wellness Zalaegerszeg
37.000 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval