Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Márciusban a családdal

Éden Étterem ZalakarosÉden Étterem Zalakaros a térképen

Kiváló 2018. márciusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. március 19.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Zalakaroson családi üdülésen jártunk a Karos-Spa Hotelben. Reggeli és vacsora büfé mellett snack ebédet is kaptunk a szálloda fő éttermében, ez volt a csomagajánlat része. Mivel a 4 ott töltött napból 2 napon is telt házzal üzemeltek, a reggelit és az ebédet 2 turnusba próbálták beosztani, több-kevesebb sikerrel. Szombaton reggel ugyanis kellett pár percet sorban állnunk az étterembe bejutás előtt, hogy felszabaduljon néhány asztal. A többi alkalommal mindig volt szabad asztal. A pincérek segítettek megfelelő szabad asztalt találni.
Összességében a pontozásnál vacilláltam a 4 és 5 pont között, nyilván nem egy fine dining helyet kell elképzelni, de az elmúlt években meglátogatott jó pár 3-4 csillagos hazai wellness szállodákhoz képest itt az ételek színvonalát, változatosságát, hőmérsékletét figyelembe véve, a konyha teljesítményét magasabbra értékelem, ezért végül az 5 szívecske mellett döntöttem.
A személyzet létszáma elegendő, vannak tanulók és tapasztalt pincérek is, de mindannyian gyorsak, udvariasak, kedvesek, türelmesek - igen, ekkora tömegnél az is nagyon fontos - voltak a vendégekkel. Nem ráncolták a szemöldöküket, amikor a vacsora mellé a gyerekekre tekintettel csak sima csapvizet kértünk inni.
Az ételeket 2 sorban tálalták fel, így nem kellett érte tülekedni, jobban hozzá lehetett férni a tálakhoz.
A szűk keresztmetszet a látványsütöde volt, ahol reggelente a friss tojásételek, míg esténként valamilyen grill fogás vagy desszert (palacsinta, császármorzsa) készült, valamint reggelente a 2-2 kávégép és gyümölcslé automata is kevésnek bizonyult ennyi vendégre, előfordult, hogy kellett 3-4 embert kivárni.
Vacsoránál 2 leves, számos előétel, izgalmas saláta és 6-7 féle főétel volt, csirke, pulyka, hal, sertés, marha vegyesen, és mindig volt valami gyerekek számára kedvelt fogás is (paradicsomos spagetti, tejbegríz, rántott csirkemell).
A kínálat, fűszerezés, íz-harmónia, ételek hőmérséklete, állaga szerintem teljesen rendben volt. A mini desszertek is finomak voltak, a sütik nem műízűek és nem túl édesek. Ahogy fogytak az ételek, folyamatosan töltötték fel őket. Még az étkezési idő utolsó 10 percében is teljes kínálat állt rendelkezésre a reggelinél.
A vacsora 4 nap alatt nem ismétlődött, a reggeli esetében több-kevésbé ugyanaz volt a repertoár.
Az ebéd 1 féle levest és desszertet, valamint 2 féle egyszerűbb főételt tartalmazott, de a mennyiség itt sem volt korlátozott. Egyébként a snack ebéd 1500 Ft-ba került fejenként, ha valaki nem előre rendelte meg a szállással együtt, ami szerintem elég baráti ár.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (50)
Éden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - BelsőÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - BelsőÉden Étterem Zalakaros - BelsőÉden Étterem Zalakaros - BelsőÉden Étterem Zalakaros - Külső képÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - Étlap/itallapÉden Étterem Zalakaros - Étlap/itallapÉden Étterem Zalakaros - Étlap/itallapÉden Étterem Zalakaros - BelsőÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - Étel/italÉden Étterem Zalakaros - MosdóÉden Étterem Zalakaros - Mosdó
Népszerű szállások a környéken
Orwa Apartman II. Zalakaros - Legjobb ár
Legjobb ár
04.01-06.30.
Orwa Apartman II. Zalakaros
71.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Aqua Hévíz - Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Aqua Hévíz
91.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással